Inga Stoit
Inga Stoit Mind 3 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

6 Levenslessen die we kunnen leren van Chrissy Teigen

Chrissy Teigen is een bekende moeder, zij is de vrouw van John Legend en heeft naast haar gezin een glansrijke carrière. Ze is een rolmodel voor menig vrouw en daarnaast reageert zij altijd erg goed op momshaming.

Het is een ijzersterke vrouw en we kunnen veel van haar opsteken. Dit zijn de 6 levenslessen die we kunnen leren van Chrissy Teigen:

1. Leer om jezelf te lachen

Chrissy Teigen heeft gevoel voor humor, that’s for sure. Daarnaast kan ze flink lachen om zichzelf, ze moest bijvoorbeeld hard lachen om haar vastgelegde gezicht tijdens de Oscars in 2016 (zie de foto hieronder). Ze zat er niet bepaald op zijn charmantst bij, maar daar maakt Chrissy zich niet druk over. Het leven is te kort om je druk te maken om onbenullige foutjes.

2. Voor jezelf opkomen

Ze is de queen van hilarische tweets, maar daarnaast komt zij op voor hetgeen waar zij in gelooft. Ze is niet bang om eerlijk te zijn en om klappen op te vangen. Wat haar opvoedstijl betreft krijgt Chrissy veel kritiek, maar ze is niet bang om voor zichzelf op te komen en om deze kritiek klein te maken. Daarnaast sprak zij op een ‘Families Belong Together March’ om haar steun te betuigen aan de vrijheid van immigranten. Ze neemt het dus niet alleen maar voor zichzelf op.

3. Dat de perfecte relatie bestaat

Het huwelijk van John en Chrissy is een voorbeeld voor velen. Het is overduidelijk dat de twee elkaar no matter what steunen. Ze vieren elkaars succes en daarnaast zijn ze niet bang om elkaar publiekelijk een beetje te pesten. Dit stel is eigenlijk de definitie van #couplegoals.

4. Open zijn over problemen

Veel beroemdheden zijn niet open over hun problemen, Chrissy is dat wel. Zo vertelde zij over haar postpartum depressie die ze kreeg na haar eerste kindje. Daarnaast was ze open over de keuze voor IF, natuurlijk zwanger raken was geen optie dus dit was de keuze die zij en John hebben gemaakt. Het delen hiervan werd door veel fans omarmd.

5. Dat je een moeder en zakenvrouw kunt zijn

Ze is een moeder maar daarnaast heeft zij een glansrijke carrière. Ze werkt als model, televisie host en daarnaast schrijft ze haar eigen boeken. Haar kookboeken vallen goed in de smaak en er is zelfs bijpassend kookgerei uit ontstaan. Wat modellenwerk betreft doet zij het zeer goed, in het jaar 2017 behoorde zij tot de top best betaalde modellen.

6. Van je lichaam houden

Nadat zij twee kinderen gekregen heeft begrijpt Chrissy maar al te goed dat haar lichaam niet meer hetzelfde zal zijn. En dat hoeft ook helemaal niet van haar. Gelukkig zijn met haar kindjes is vele malen belangrijker dan het behouden van een maatje XS of S, deze dame begrijpt dat maar al te goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
6 Levenslessen die we kunnen leren van Chrissy Teigen
Sluiten