Inga Stoit
Inga Stoit Persoonlijk 6 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

Date night at home! Zo wordt het een succes

Soms heb je wel zin om iets leus te doen, maar blijf je liever binnen samen met je lover. Jullie hebben even geen zin om op stap te gaan, maar een date night kunnen jullie goed gebruiken.

Met deze 6 tips creëer je een fijne date night at home waar jullie allebei heel gelukkig van worden.

Kook speciaal

Het zou goed kunnen dat jullie wel vaker samen in de keuken staan maar dan besteden jullie er niet al te veel aandacht aan. Je bent simpelweg bezig met hakken en snijden en jullie hebben al helemaal geen oog voor elkaar. Sterker nog – je partner vindt misschien wel dat je eerder in de weg staat dan dat je hulpvol bent. Pak het deze avond anders aan. Jullie zoeken een mooi gerecht (of meerdere kleinere gerechten) uit en bereiden het met liefde. Terwijl koken kunnen jullie ondertussen een wijntje drinken en de goede gesprekken vast van start laten gaan.

Spotify date lijst

Tijdens het eten zetten jullie de samengestelde Spotify date lijst aan en hierdoor raken jullie al helemaal in de romantische stemming. Wie weet wagen jullie zelfs nog een dansje. Sommige nummers brengen misschien oude herinneringen boven die zorgen voor de meest leuke gespreksstof. Jullie herinneren elkaar aan mooie momenten en dat zorgt voor een glimlach, aandacht en liefde.

Skip je loungewear

Normaal gesproken springen jullie allebei in een trainingspak, maar vanavond is dit zeker niet het geval. Jullie doen (en houden) iets moois aan. Je hoeft niet met je naaldhakken aan te gaan Netflixen, maar een mooi jurkje of iets dergelijks – is wel zo leuk. Zie deze date night at home als een avondje uit. En zeg nou zelf; je lover die zichzelf opgedirkt heeft voor jou is altijd een fijn gezicht toch?

Leg je telefoon weg

En laat hem daar ook liggen. Vanavond hebben jullie oog voor elkaar en niet voor onbenullige posts van vrienden of semi onbekenden. Wat ieder ander doet kan je op dat moment gestolen worden, wat jullie goed recht is. Morgen zijn jullie allebei weer bereikbaar, maar vanavond even niet.

LEES OOK: dit zijn de 8 ‘vieze’ dingen die goed zijn voor je relatie.

Speel voor bartender

Het is natuurlijk enorm lekker, leuk en stiekem ook wel een beetje sexy, als je een mooi drankje op tafel kan zetten. Vergeet een lekker wijntje, maak een mooie cocktail. Dit hoeft echt niet moeilijk te zijn. Met de meest simpele ingrediënten zet je de meest leuke drankjes neer. Je kunt het eventueel van te voren een keer uitproberen met vriendinnen, zo weet je zeker dat er niks misgaat.

Sluit de avond niet voor de tv af

Op normale avonden sluiten jullie de avond vaak af door de tv uit te doen. Doe dit niet tijdens jullie date night at home. Jullie kunnen op internet eventueel samen zoeken naar een romantisch vakantieoord. De romantische stemming wordt nog meer aangemoedigd door de mooie achtergrond muziek en ondertussen voeren jullie elkaar een heerlijk zoet toetje. Er zullen ondertussen grappige en mooie vakantie herinneringen voorbij komen, waardoor de stemming steeds fijner wordt. Maak er iets van!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Date night at home! Zo wordt het een succes
Sluiten