6 echt makkelijke surprises waar je kind (lees: jij) zo mee klaar is

Dat moment dat je kind op uur u ineens dé vraag stelt. ‘Maaaaaaam, we vieren dinsdag Sinterklaas op school. Ik heb Kim/Tim/Pim/Wim getrokken maar nog niets gemaakt. Wil je even helpen?’ Dan heb je inspiratie nodig voor makkelijke surprises. Voor jongens en meisjes. Deze heb je zo gemaakt.

Ja, natuurlijk! Gelukkig kwam je hier op tijd mee. Speciaal voor de last-minute surprises hebben wij wat leuke en ontzettend makkelijke ideeën op een rijtje gezet, die ook nog eens tof zijn om mee aan te komen. Je hoeft er niet veel voor in huis te hebben (of je rent in een sprintje langs Action of HEMA), al is het wel een goed excuus om een nieuw paar schoenen te gaan shoppen. Je hebt die schoenendozen immers hard nodig.

Deze surprises heb je echt in een middagje gemaakt.

1. Emoji verpakking

emoji-wrapping-paper-4a-600x900

Bron: studiodiy

Heb je meerdere kleine cadeautjes? Stop ze in doosjes van verschillende groottes. Pak ze in met geel (cadeau)papier en knip gezichtjes uit zwart, wit en gekleurd papier. Appeltje eitje, maar wel heel leuk!

Knutselen met je kind

2. Minions van wc-rollen

schermafbeelding-2016-11-25-om-11-28-53

Och, we zijn verliefd op deze schattige minion verpakkingen. Je hebt er alleen maar wc-rollen, lijm en gekleurd papier voor nodig. Het is even priegelen, maar je hebt wel een fantastische verpakking voor kleine cadeautjes. Deze video laat stap voor stap zien hoe je het precies maakt.

3. Kleurrijke eenhoorn

2214_unicorn-valentine-box_instruction_image_21

Bron: decoart

Omdat zo veel meisjes van eenhoorns houden (en jij misschien ook), zit je met deze (meisjes)surprise altijd goed. Trek er een middagje voor uit ét voila! Er staat met behulp van de handige printables zo een eenhoorn op tafel. In plaats van de gebruikte houten kist kan je natuurlijk ook een schoenendoos gebruiken.

LEES OOK: DIY: Last-minute Sinterklaas surprises

4. Lieve panda (met glitters!)

panda-box-glitter

Bron: artsyfartsymama

Nog zo eentje waar je alleen een schoenendoos en papier voor nodig hebt: deze super lieve panda! Het leukste is om er nog wat glitters op te doen, maar ook zonder glitters is het leuk om deze te krijgen. En het beste, het is zo gemaakt!

5. Engelse drop verpakking

licorice_boxes12-e1437696374586

Bron: thehousethatlarsbuilt

Zoetekauw? Dan is deze gemakkelijke verpakking de ideale oplossing. Je hebt er een aantal kleine doosjes in verschillende vormen voor nodig. Niet zo veel cadeautjes? Dan is het misschien leuk om er ook een aantal fopcadeaus in te doen, of een zak Engelse drop natuurlijk.

6. Spaarvarkentje

een-plastic-spaarvarken-1377804103-van-etb_1oatfxq

Bron: welke

Dit spaarvarkentje maak je gewoon met een oude colafles, een scherp mes en roze verf. Snel en gemakkelijk gemaakt, daar houden we van.

Reageer op artikel:
6 echt makkelijke surprises waar je kind (lees: jij) zo mee klaar is
Sluiten