Erop uit 7 mrt 2016 Renske Hoff

6 toffe stacaravans en tenthuisjes op camping Bakkum

Dit is dus mijn toptip.

Huur eens een stacaravan of tenthuis op camping Bakkum in Castricum. Vooral het deel ‘Dennenbos’ is een hit: een heerlijk hippie-esk gebeuren tussen de beeldige dennenbomen, met shabby maar heus waterdichte stacaravans, romantische veranda’s, witte lampionnen, verweerde rotan tuinbankjes uit de fifties en picknicktafels met geïmproviseerde kandelaars. JA, je wil het. En je kinderen willen het ook.

Op de camping vind je een fijne visboer, een restaurant met goddelijke houtovenpizza’s en een supermarkt met kakelverse croissants, kokos-shampoo en een supersonisch wijnschap. Eerste levensbehoeften kortom. Voor de kinderen is Bakkum al net zo’n feest, met o.a. een kinderboerderij, speelplaatsen, openlucht theater en een niet-fout animatieteam. Maar het mooiste van al: je loopt zo, hups hups, naar het strand.

En er staan dus hele leuke mensen op Bakkum. Waaronder IK.

Omdat ik dus heel aardig ben heb ik een paar leuke spots in of vlakbij het mooie Dennenbos geselecteerd via Marktplaats en Airbnb. Note: niet alle caravans/huisjes zijn even luxe. Sommige plekken hebben geen elektriciteit en naar de wc / onder de douche ga je in het toiletgebouw. Bovendien heb ik de caravans niet zelf gekeurd. Boeken op eigen risico dus!

[STAP stap=”1″]

Hartje Dennenbos

Middenin het befaamde Dennenbos vind je deze puike, ruime spot. Hier is het vast geweldig toeven. ‘s Ochtends vroeg en aan het einde van de middag wordt het zonlicht hier bovendien prachtig gefilterd door de dennenbomen. Beetje wijn, kaas en stokbrood erbij en klaar ben je >
Bakkum plek 1016

[STAP stap=”2″]

Stoere Stacaravan

Kijk, deze is ook tof. Prachtig tussen de dennenbomen. Het is me onduidelijk of de caravan in het Dennenbos staat, maar overal waar dennenbomen zijn op Bakkum is het leven goed. Check die plek hier!

Stoere Stacaravan Bakkum

Bron: Airbnb

Stoere Stacaravan Bakkum

[STAP stap=”3″]

Randgebeuren

Dit lijkt mij dus een beeldige plek. Weliswaar niet in het hart van het Dennenbos, maar aan de rustige rand van de camping.
Bakkum, aan de rand

[STAP stap=”4″]

Vrijheid Blijheid

Ook al zo heerlijk gelegen, in een mooi rustig deel vlakbij het grote speelterrein – en daar zijn kinderen dankbaar voor. Klik hier voor meer >
Bakkum 1171

[STAP stap=”5″]

Houten Huisje

Je kunt natuurlijk ook voor een schattig houten huisje in het Dennenbos gaan. Razend leuk, lijkt me.
Tenthuisje Bakkum

[STAP stap=”6″]

Beachy Tenthuis

Een tiptop beachy tenthuisje huren in het Dennenbos kan natuurlijk ook. DOE het.
Tenthuisje Bakkum

Meer informatie (en nog meer verhuuropties) vind je ook op de officiële site van camping Bakkum.

Ook wel eens een stacaravan gehuurd op Bakkum? Of heb je een andere lievelingscamping met toffe stacaravans? Praat mee op onze Facebook >

Liever naar het warme(re) Frankrijk? Dit zijn een paar blitse adresjes.
Petit Pauliat

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
6 toffe stacaravans en tenthuisjes op camping Bakkum
Sluiten