Redactie
Redactie Gezondheid 21 maart 2014

6 x kinder concept store!

Concept stores, je kent ze wel. De vaak originele manier van productpresentatie lokt je al naar binnen. Daar sta je dan in een winkel waar je nooit met lege handen naar buiten gaat. Vooral omdat de spullen met zorg geselecteerd zijn en ze dingen hebben die je niet vaak tegenkomt. Ook voor kinderen zijn er van die leuke winkels met een hoog hebben-gehalte. Zes leuke:

Nest

Op zoek naar kindermeubels? Bij Nest hebben ze mooie exemplaren te koop. Naast meubels verkopen ze ook speelgoed, behang, beddengoed, verkleedkleren en andere fijn kinderspul.

Zevenend 33b
1251 RL Laren NH
Nestkidsconceptstore.nl

Loulechien

Te druk om te shoppen? Op Loulechien.com kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week aankopen doen. Zo koop je er de mooie papieren robots van Studio Ditte. Handig als je een leuk cadeautje zoekt tussen de bedrijven door.

An apple a day

Sinds november 2013 is Utrecht een leuke kinder conceptstore rijker. Bij An apple a day verkopen ze hippe kinderkleding van onder andere Mini Rodini en Emile et Ida. Kinderen kunnen er prima spelen dankzij de creatieve inrichting. Om de shoppingexperience compleet te maken zijn er cursussen voor kinderen en hun ouders, feestjes, workshops en er is een ergotherapiepraktijk. Op de facebook pagina houden ze je up-to-date.

Obrechtstraat 36, Utrecht

MiniMarkt

Bij MiniMarkt in Bloemendaal is het goed toeven. Terwijl jij geniet van een bakkie koffie gaan je kinderen door het dolle heen in de winkel. Er is leuk speelgoed en mooie kwalitatieve (vintage)kleding. De kinderkapper knipt terwijl jij shopt. Ook voor een kinderfeestje ben je aan het goede adres. Deze conceptstore is van alle markten thuis.

Dr. Dirk Bakkeraan 6
2061 EW Bloemendaal
Minimarkt-bloemendaal.com

Prinses op de erwt

Als je in Antwerpen bent is Prinses op de erwt in Antwerpen Zuid zeker een bezoek waard. Naast kinder- en dameskleding heb je er leuke snuisterijtjes.

Graaf van Egmontstraat 1, Antwerpen
Facebook.com/prinsesopdeerwt.be

Siki kinderwinkel

In Eindhoven op Strijp-S zie je eens wat anders dan in het centrum. In een oude fabriekshal op de begane grond van gebouw Anton hebben zich een aantal winkels gevestigd. Allemaal de moeite waard om even binnen te wippen. Siki kinderwinkel heeft kleine labels van Nederlandse en Scandinavische bodem.

Torenallee 60-02
5617 BD, Eindhoven
Urbanshopper.nl

Reageer op artikel:
6 x kinder concept store!
Sluiten