Eva Dusch
Eva Dusch Gezondheid 18 jun 2016

6 x zo heb je de klassieke blouse vast nog nooit gedragen

Je bent niet aangewezen op een rondje winkelstraat of Google om je kledingkast te vernieuwen. Met een innovatieve en creatieve blik kun je de meest doodnormale items op geheel nieuwe wijze dragen. Zoals de klassieke witte blouse. Zo heb je ‘m vast nog nooit gedragen.

Van het kaliber: ziet er ingewikkeld uit, maar kost je nog geen extra minuut.

[STAP stap=”1″]

Je blouse andersom

Bron: Tumblr

Sinds kort hangt er één blouse in mijn kast die ik altijd andersom draag. Dus met de geknoopte voorkant op mijn rug en dan half open. Waarom? Ik ben een sucker voor open ruggen (want gebrek aan decolleté) en dit is een mooie combinatie tussen kuis en sexy.

[STAP stap=”2″]

Je blouse als off-shoulder top

Het ziet er ingewikkeld uit, maar zo werkt het: knoop je blouse iets verder open, houdt de mouwen vrij en knoop deze vervolgens om je borst heen. Enig minpuntje: R.Kelly’s I believe I can fly gaat ‘m even niet meer worden.

[STAP stap=”3″]

Je blouse als rok

Het scheelt je weer een aankoop en het ziet er ook nog eens lekker nonchalant doch verzorgd (mits een mooie blouse) uit.

[STAP stap=”4″]

One shoulder top

Doe de blouse aan en haal één arm er weer uit. Wikkel deze mouw om je middel heen en stop het uiteinde in de rand van je broek.

[STAP stap=”5″]

Strapless

De blouse is het ultieme item voor de zomer. Maar mocht het nu écht heel warm worden (ja ja, volgende week!) dan kun je ‘m ook als strapless top dragen.

[STAP stap=”6″]

Overslag

Bron: Popsugar

Net even anders dan normaal. In plaats van je blouse netjes dicht te knopen, sla beide helften over elkaar heen. Alsof het een soort wikkeltop is, maar dan hip.

Heb jij nog een creatieve tip? Laat het ons weten op Facebook!

Hoe leuk! Versier je jeans met vrolijke patches (voor mama’s en kinderen)>

Reageer op artikel:
6 x zo heb je de klassieke blouse vast nog nooit gedragen
Sluiten