Maaike Helmer
Maaike Helmer Persoonlijk oktober 9, 2015

6 zaken die stiekem heel fijn zijn aan een relatie met een lange man

Sinds alweer meer dan tien jaar ben ik met mijn lief, die maar liefst twee meter lang is (ik ben ook niet klein: 1,76 meter). Zo fijn, zo’n man die lang is! Waarom? Nou, hierom.

[STAP stap=”1″]

Er is niks zo romantisch als een kus van boven

Ik krijg nog steeds weke knieën als mijn lief me een kus geeft en ik met mijn hoofd naar boven moet knikken om zijn lippen te kunnen raken. Voor een vrouw heb ik een gemiddelde tot licht bovengemiddelde lengte en het is best prettig om soms ook eens niet de langste te zijn.

[STAP stap=”2″]

In zijn lange armen voel je je geborgen

Die lange, sterke armen om je heen. Is er iets wat geborgener (is dat een woord?) voelt? Nah.

[STAP stap=”3″]

Een lange man heeft een bepaalde elegantie

Oké, dat zal niet voor elke lange man gelden (sommige lange mannen zijn misschien nogal slungelig), voor de mijne wel. Door zijn lengte hebben bewegingen iets elegants. Ik kan met verwondering kijken naar hoe hij beweegt. Echt pure schoonheid… Sorry, got a little carried away there

[STAP stap=”4″]

Het maakt niet uit wat voor schoenen je draagt

Waar bij kleine mannen soms nog wat onzekerheid speelt over hun mannelijkheid (zo was er ooit een vriend die het niet echt leuk vond als ik hakken droeg, want dan leek hij zo klein), kunnen voor mijn lief mijn hakken niet hoog genoeg zijn.

[STAP stap=”5″]

Een lange man kan je de lucht in tillen

Nou ja, als hij een beetje sterk bent en jij niet te zwaar. Heerlijk, zo even in de hoogte gezwaaid te worden. Maak je ook niet elke dag mee.

[STAP stap=”6″]

Een lange man zegt soms ‘kleine’ tegen je

Nou moet NIEMAND dat tegen me zeggen, maar mijn lange man mag dat wel. En dan moet ik zelfs lachen. Want hé, feit is dat ik inderdaad kleiner ben dan hij. Ik zeg gewoon ‘lange’ terug.

Is jouw partner langer of kleiner dan jij? Praat erover mee op Facebook!

Het lichaam van de gemiddelde Nederlandse man is zo slecht nog niet, lees hier maar! >

Reageer op artikel:
6 zaken die stiekem heel fijn zijn aan een relatie met een lange man
Sluiten