Kids 23 nov 2014 Redactie

63 voorwerpen die ik in de mond van mijn kind vond

Kunstenares Lenka Clayton vist regelmatig verschillende voorwerpen uit de mond van haar zoontje. Sowieso vraag je jezelf dagelijks af hoe je kind dat vreemde item te pakken heeft gekregen. Onverklaarbaar…

Lenka stalde vanaf dat haar zoontje 8 maanden was een voorwerpenreeks uit met dingen waar haar zoon zo nieuwsgierig naar was. Knopen, theezakken, sigarettenstompjes en munten passeerden de revue. Dit deed ze zo’n 7 maanden lang. De meeste items zijn onschuldig, maar er zitten dingen bij waar je als moeder een hartverzakking van krijgt. Wij noemen: schroeven en scherpe metalen voorwerpen. Je kunt nog zo goed opletten, een kind is vliegensvlug!

voorwerpen mond kind

Boek

Ze liet alle voorwerpen van de afgelopen maanden bundelen tot een boek waar je op elke pagina een item vindt op ware grootte. Het resultaat vind je in 63 Objects Taken From My Son’s Mouth, dat je hier kunt bestellen. Leuk Sintcadeau? Of misschien wel een idee om zelf te doen.

voorwerpen mond kind
voorwerpen mond kind
voorwerpen mond kind

Wij vinden het in ieder geval een supercool project en we vragen ons af wat jij recentelijk uit de mond van jouw boef hebt getoverd? Vertel het ons via onze Facebook-pagina.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
63 voorwerpen die ik in de mond van mijn kind vond
Sluiten