Inga Stoit
Inga Stoit Mind 23 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

7 beroemde vaders over hoe het vaderschap hen heeft veranderd

Wanneer iemand vader wordt, staat zijn hele wereld op zijn kop. Hij en zijn partner hebben een kindje op de wereld gezet en dat verandert alles als nooit tevoren. Sommige mannen worden stukken verantwoordelijker en ervaren veel meer liefde.

Beroemde vaders hebben vaak een andere levensstijl maar dat betekent zeker niet dat zij niet dezelfde gevoelens ervaren, vergeleken met onze niet-beroemde partners. Deze mannelijke beroemdheden spreken over het vaderschap:

Ryan Gosling

‘Als je je kinderen voor het eerst ziet, dan realiseer je je dat ze fantastische ouders verdienen. Je wilt de beste versie van jezelf worden, puur voor hen.’ Wil jij ook de beste versie van jezelf worden? Dat begint al met positieve goede voornemens!

Ryan Reynolds

‘Ik zei altijd tegen mijn vrouw (Blake Lively) dat ik een kogel voor haar zou vangen. Er is niks waarvan ik zoveel houd als dat ik van haar doe. Vanaf het moment dat ik in de ogen van mijn kinderen keek, wilde ik hen beschermen. Ik zou Blake als een menselijk schild gebruiken om de baby te beschermen.’

Chance the Rapper

‘Nu ik zelf ouder ben wil ik closer met mijn eigen ouders zijn. Ik begrijp nu stukken beter hoe belangrijk dat is. Ik kon me eerder (naast mijn moeder) geen grotere liefde voorstellen, totdat ik mijn dochter zag. Hierdoor realiseerde ik mij dat mijn moeder dat met mij heeft. Zij houdt meer van mij dan van wie dan ook. Daarom vind ik onze band zo belangrijk.’

Ashton Kutcher

‘Ik voel me een beetje als een held, ik ben iemands held nu. Je ego krijgt een boost wanneer je kind huilt en jij zoiets hebt van: ‘I got this’. Je pakt je kind en alles is goed. Het voelt bijna alsof je een babyfluisteraar bent.’

Jason Momoa

‘Het leven wat ik voor de kinderen had, kan ik mij niet meer voorstellen. Ik was behoorlijk roekeloos en wild. Nu is het anders, ik houd meer van mezelf, ik zorg beter voor mezelf – want ik wil er langer zijn voor mijn kind.’

Chris Hemsworth

‘Ik weet nu wat liefde is. Ik weet nu wat frustratie is. Ik ken de hele reeks aan emoties nu pas echt, zowel de goede als de slechte. Voor mijn gevoel was mijn eerdere bestaan oppervlakkig.’

John Legend

‘Bij het krijgen van kinderen ging ik mij bezighouden met het leven wat hen te wachten staat. Hoe kan ik bijdragen aan dat zij straks gezond, gelukkig en succesvol zijn. Ik ging mij meer en meer richten op wat er in de wereld gebeurde. Wat je wil is een veilige wereld, vredig, kansrijk en rechtvaardig.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
7 beroemde vaders over hoe het vaderschap hen heeft veranderd
Sluiten