7 cartoons die bewijzen dat we (gelukkig) nooit helemaal volwassen worden

Het leven wordt alleen maar leuker als je het soms met een korreltje zout neemt. Zijn jij en je wederhelft daar heel goed in? Dan herken je jullie relatie sowieso in deze mega grappige stripjes, die het leven van een stel dat nooit helemaal volwassen wordt (gelukkig!) perfect weergeven.

Ze zijn gemaakt door illustrator Caitlin Quijano, die haar eigen relatie met haar vriend als inspiratie gebruikte. Ze postte de tekeningen op haar eigen Facebook-pagina, waar ze inmiddels 7 duizend trouwe fans heeft. ‘Maar mijn allergrootste fan is nog altijd mijn hubby! Hij is mijn grootste fan sinds het begin, en als ik hem aan het lachen kan maken, weet ik dat het plaatje leuk is.’

1. Netflixen doe je samen

onvolwassen 1

2. Discussiëren doen jullie zo

onvolwassen 2

3. Jullie bouwen een fort om je te beschermen tegen de wereld

Onvolwassen 3

LEES OOK: ‘Ik ben 40x en wacht nog steeds op de dag dat ik me volwassen ga voelen.’

4. Jullie kennen elkaar door en door

Onvolwassen 4

5. Samen staan jullie sterk

Onvolwassen 5

6. Cute

Onvolwassen 6

7. De bank = leven

Onvolwassen 7

Yes! Deze stickers voor volwassenen heb je nodig in je leven

Anemonelost.com

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
7 cartoons die bewijzen dat we (gelukkig) nooit helemaal volwassen worden
Sluiten