7 eerlijke vragen voor de man van je dromen

Dat jullie al een tijdje bij elkaar zijn is allemaal leuk en aardig, maar nu is het tijd voor een eerlijk vragenvuurtje. Want als jullie voor elkaar bestemd zijn, moet je partner deze vragen sowieso kunnen beantwoorden. En, hoe zit het bij jullie?

[STAP stap=”1″]

Waarom hou je van me?

We beginnen met de makkelijkste vraag van allemaal! Veel mensen denken dat deze vraag geen antwoord behoeft, maar dat het ‘houden van’ vanzelfsprekend is als je bij elkaar bent. Toch is het wel eens fijn om te horen, of te zeggen waarom jij of de ander zo geliefd is. Kun jij of je partner niet goed beschrijven waarom je nu precies van elkaar houdt, is het misschien verstandig om nog even te wachten met trouwen.

[STAP stap=”2″]

Waarom wil je de rest van je leven met mij delen?

En ‘omdat ik van je hou’ rekenen we dit keer niet goed. Het leven is één grote reis, en waarom willen jullie die met zijn tweeën maken? Het zijn de kleine dingen die het leven zo speciaal maken, bespreek waarom de dingen die jullie belangrijk vinden zo goed bij elkaar passen, bijvoorbeeld.

[STAP stap=”3″]

Ben je er voor me in de moeilijke tijden?

De goede tijden zijn makkelijk. De moeilijke kunnen een test voor je relatie zijn. Elke relatie kent het punt waarop je onvoorwaardelijk voor elkaar kiest, of er een punt achter zet. Daarbij kun je natuurlijk niet in de toekomst kijken, dus áls je voor elkaar kiest, is dat includief de moeilijke tijden.

Bron: tumblr

[STAP stap=”4″]

Zal je een awesome ouder zijn?

Hoe kun je nou weten of iemand een goede ouder wordt? Nou, heel simpel: dat beslis je gewoon. Over sommige dingen hoef je gewoon niet te lang na te denken. Je wordt een fantastische ouder, gewoon omdat je hebt besloten dat je dat gaat worden.

[STAP stap=”5″]

Zal je regelmatig laten weten dat je van me houdt?

Je partner wil niet alleen zien dat je van hem of haar houdt, maar ook graag hóren. Elke keer (wel gemeend, natuurlijk) dat je tegen iemand zegt dat je van hem of haar houdt, geef je diegene een gelukzalig gevoel. Dat wil je de ander maar al te graag bezorgen, toch?

[STAP stap=”6″]

Sta je me bij als dat nodig is?

En dan natuurlijk niet alleen financieel, maar ook mentaal. Niemand kent je beter dan je partner (oké, je eigen moeder komt in de buurt), dus hij of zij weet als geen ander hoe jij je voelt én gesteund wil worden. Niemand weet wat het leven in petto heeft, dus de wetenschap dat je parner je onvoorwaardelijk steunt -ook als je 80 jaar oud en een beetje kreupel bent- is natuurlijk méér dan welkom.

[STAP stap=”7″]

Beloof je dat je jouw eigen dromen blijft najagen?

Dat je samen bent, betekent natuurlijk niet dat je ook samen één bucketlist moet hebben, en dat je alles wat de ander doet, ook moet doen. Ieder heeft zijn eigen dromen, en het kan dat je die alleen zelf kunt waarmaken. Offer ze niet op voor je huwelijk, maar blijf ze najagen! Dat vindt de ander waarschijnlijk ook hartstikke sexy aan je…

Reageer op dit artikel op onze Facebook!

Love stories: 28 mannen vertellen waarom zij de ware is >

Reageer op artikel:
7 eerlijke vragen voor de man van je dromen
Sluiten