Redactie
Redactie Persoonlijk 30 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

7 redenen waarom mannen met een zus de perfecte partner zijn

Vrouwen stellen aardige criteria aan mannen. Er bestaat niet zoiets als een officiële lijst, maar een aantal categorieën kunnen we best even opsommen.

Zo moeten ze voldoen aan een knap uiterlijk, verzorgd zijn, humor hebben, goed gekleed voor de dag komen, enzovoorts. Maar het boyfriend material in kwestie wordt nog interessanter als ze een zus hebben. Een vrouw met schoonzussen wordt door haar partner buitengewoon bemind. Nooit over nagedacht waarom? Famme geeft je 7 redenen.

Hij is respectvol

Een man met zus weet hoe-ie de tegenovergestelde sekse moet behandelen. Als jongere broer weet je als geen ander hoe je hoffelijkheid toont aan een vrouw. Zou dit komen omdat-ie z’n zus niet zo mocht pesten?

Hij is beschermend

Daar hij al verschillende relaties op de klippen heeft zien lopen in de wereld van zijn zus, houdt-ie de bad boys liever op een afstand. Mocht er een indringer op de loer liggen die jullie relatie probeert binnen te dringen, dan weet je partner hier raad mee.

Hij heeft al aardig wat heartbreaking taferelen voorbij zien komen

Hij weet in welke staat vrouwen verkeren wanneer er een einde komt aan een relatie. Je partner heeft zijn zus op haar meest kwetsbare moment meegemaakt. Hij weet dus dondersgoed dat mannen niet altijd te vertrouwen zijn en dat vrouwen hier kapot van kunnen zijn. Natuurlijk laat hij dit nooit in z’n eigen relatie gebeuren.

Hij begrijpt vrouwen

Oké vrouwen kunnen bij tijd en wijle irrationeel zijn. Een rotdag? Mannen met zussen weten daar alles van. Mascara tot je knieën, omdat je zit te snikken bij die nieuwe chick flick; het maakt hem niets uit. Hij weet best wat er achter dat weelderige masker zit.

Hij weet dat vrouwen nogal -uh- emotioneel uit de hoek kunnen komen

Een man die een zus heeft rondlopen, weet er alles van. Wij noemen: PMS (de periode voor je menstruatie), mood swings in het algemeen en de verbondenheid die vrouwen voelen met alles wat schattig en aandoenlijk is.

Hij kan voor advies over vrouwen naar zijn zus

Of het nu gaat om een cadeau of de first-date-outfit; zussen weten wat vrouwen leuk vinden. Mocht de relatie nog niet zo lang aan zijn, dan vraagt-ie gewoon of z’n zus mee gaat naar de winkel. Niemand kent vrouwen beter dan een andere vrouw dit doet.

Hij weet wat je wil

De man-vrouw-relatie blijft een ingewikkeld fenomeen. Vrouwen roddelen erop los, geven niet-subtiele hints over die ene tas en gunnen hun partner best een avondje met z’n vrienden. Als-ie maar wel zo naar huis komt. Overdreven natuurlijk, maar een man met zussen weet als geen ander hoe het vrouwenbrein ratelt. Op het eerste gezicht weet je natuurlijk niet of een man over een zus beschikt of niet, maar merken doe je dit wel. Op lange termijn. En hé, David Beckham en Ryan Gosling hebben ook zussen. Dus.

Het hebben van een zus, is sowieso geweldig. 16 redenen waarom een grote zus het mooiste cadeau ooit is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7 redenen waarom mannen met een zus de perfecte partner zijn
Sluiten