7 tips om tijdens de (online) sale pareltjes te scoren voor je kind

De feestdagen zijn voorbij, en daar spelen winkels slim op in met hun (extreme) uitverkoop die nu in volle gang is. En om je de stress van overvolle winkels en onoverzichtelijke stapels kleding te sparen, hebben wij de slimste online shoptips voor je op een rij gezet.

Zo scoor je op je gemak en voor weinig de allerleukste kleding voor je kind.

[STAP stap=”1″]

Maak nog voor de grote uitverkoop start een lijstje met favorites

Stel een lijstje samen met wat je leuk lijkt voor je kind. Een Pinterest-bord is zo gemaakt. Zo kun je je alvast voorbereiden op de sale. Welke items wil je absoluut scoren als ze in de uitverkoop komen? Wat is echt nodig? Wat is alleen ‘voor de leuk’? Ook slim: bedenk alvast wat het bedrag is dat je (maximaal) uit wilt geven aan een kledingstuk.

[STAP stap=”2″]

Neem het lijstje door met je kind

Vervelend, als hij of zij jouw online vondsten bij aanschaf opeens vreselijk vindt. Geef je kind vooraf al vetorecht om dingen die ‘ie niet mooi vindt (en dus no way aan gaat trekken) te weigeren. Zoek samen naar een alternatief. Is je kind nog te jong om een eigen mening te hebben? Lucky you.

LEES OOK: De 6 meest irritante dingen die mannen doen tijdens een middagje shoppen

[STAP stap=”3″]

Check toch maar even zijn/haar maat

Welke maat heeft hij of zij nu nodig, op dit moment? Soms ben je gewend in een bepaalde maat te kopen, maar is hij niet toe aan een maatje groter? Kan het kledingstuk misschien nét wat langer mee.

[STAP stap=”4″]

Zet alles alvast online klaar

Veel online winkels bieden tegenwoordig de mogelijkheid om (naast het standaard winkelmandje) een wishlist aan te maken. Zo kun je je favoriete items alvast ‘klaarzetten’ voor de sale. En dan de oplopende korting in de gaten houden natuurlijk.

[STAP stap=”5″]

Niet in de goede maat? Google afbeeldingen

Heeft de webshop een item net niet in zijn maat? Sla de afbeelding op en upload hem via Google afbeeldingen. Vaak vind je dan andere plekken waar het kledingstuk ook te koop is. Je kunt via Google shopping ook makkelijk items vinden.

[STAP stap=”6″]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van je favoriete online shops

Via die nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van het exacte moment dat de uitverkoop begint en krijg je vaak ook leuke extra kortingsacties. Of mag je een dag van te voren al exclusief shoppen; ook fijn.

[STAP stap=”7″]

Check de outlet

Bij een aantal webshops zijn er ook nog eens outlets met éxtra lage prijzen, vaak met prima kleding uit eerdere seizoenen. Relaxed!

Dat jij online shopt is ook een verademing voor je wederhelft. Zóveel weken van hun leven spenderen mannen aan het wachten op hun shoppende vrouw

Bron hoofdbeeld: Mango.com

Reageer op artikel:
7 tips om tijdens de (online) sale pareltjes te scoren voor je kind
Sluiten