7 tips om tijdens de online sale pareltjes te shoppen (kids)

(advertorial)

Het is weer sale! Relaxed vanuit je luie stoel online winkels afstruinen voor je kids. Niks samen in warme, kleine paskamers, nee, gewoon vanuit je eigen huis de zomer pareltjes scoren, voor weinig. Famme deelt haar geheime tips hoe je dat het snelst, makkelijkst en veiligst doet.

1. Maak nog voor de grote sale een lijstje met favorites

Stel een lijstje samen met wat je leuk lijkt voor je kind. Een Pinterestbord is zo gemaakt. Zo kun je je alvast voorbereiden op de sale. Welke items wil je absoluut scoren als ze in de uitverkoop komen? Wat is echt nodig? Wat is alleen ‘voor de leuk’? Ook slim: bedenk alvast wat het bedrag is dat je (maximaal) uit wilt geven aan een kledingstuk.

2. Neem het lijstje door met je kind

Vervelend, als hij jouw online vondsten bij aanschaf opeens vreselijk vindt. Geef hem vooraf al vetorecht om dingen die hij niet mooi vindt te weigeren. Zoek samen naar een alternatief. Nog te jong om een mening te hebben? Lucky you.

3. Check toch maar even zijn maat

Welke maat heeft hij nu nodig, op dit moment? Soms ben je gewend in een bepaalde maat te kopen, maar is hij niet toe aan een maatje groter? De maatvoeringen zijn steeds professioneler met soms zelfs 3D voorstellingen.

4. Zet alles alvast online klaar

Veel online winkels bieden tegenwoordig de mogelijkheid om (naast het standaard winkelmandje) een wishlist aan te maken. Zo kun je je favoriete items alvast ‘klaarzetten’ voor de sale. En dan de oplopende korting in de gaten houden!

5. Niet in zijn maat? Google afbeeldingen!

Heeft de webshop een item net niet in zijn maat? Sla de afbeelding op en upload hem via Google afbeeldingen. Vaak vind je dan andere plekken waar het kledingstuk ook te koop is. Je kunt via Google shopping ook makkelijk items vinden.

6. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van je favoriete online shops

Via die nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van het exacte moment dat de uitverkoop begint en krijg je vaak ook leuke extra kortingsacties. Of mag je een dag van te voren al exclusief shoppen.

7. Check de outlet

Bij een aantal webshops zijn er ook nog eens outlets met éxtra lage prijzen, vaak met prima kleding uit eerdere seizoenen. Relaxed!

Extra: veilig betalen

Zeker in de sale kom je weleens op webshops terecht die je nog niet kent. Je wilt wel veilig betalen en bij problemen (terugsturen of er gaat iets niet goed) verzekerd zijn dat je alsnog de juiste spullen of je geld terug krijgt. Er bestaan vooroordelen over betalen met je creditcard, maar Famme ondervindt eigenlijk alleen maar voordelen. Het is bijvoorbeeld een fabel dat je altijd rente betaalt over aankopen met je creditcard. Dit is dus niet het geval. Je ontvangt 1 x per maand een rekeningoverzicht van al je creditcard uitgaven. Wanneer je binnen 21 dagen na ontvangst van dit rekeningoverzicht het volledige uitstaande bedrag terugbetaalt, betaal je geen rente. Bij ons gaat dit rekeningoverzicht automatisch en hebben we er geen omkijken naar. Lees hier meer over de aflevergarantie.

De voordelen die betalen met een creditcard biedt boven andere betaalmethodes:
1. Je kunt aanspraak maken op de Aflevergarantie. Je online bestelling niet geleverd? En geeft de webshop geen gehoor? Met de creditcard kun je gebruik maken van de Aflevergarantie.
2. Als je een verkeerd artikel ontvangt of een nepper en je komt er met de webwinkel niet uit, betaalt ICS het bedrag terug en onderzoekt het voorval.
3. Bijna al je aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Betalen met je creditcard is dus echt een aanrader bij online shoppen.

Kijk voor meer informatie en tips over veilig online betalen op www.zekermetjecreditcard.nl.

Reageer op artikel:
7 tips om tijdens de online sale pareltjes te shoppen (kids)
Sluiten