7 vrouwendingen die mannen écht niet begrijpen

Wat zou de wereld toch een stuk makkelijker zijn als we elkaar gewoon begrepen, hè? Maar goed, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Wij begrijpen een hoop niet van het manvolk, maar zij bakken er ook vrij weinig van als het om vrouwen gaat. Read with a smile!

1. Waarom vrouwen het tegenovergestelde bedoelen van wat ze zeggen?

Ja, deze moeten we jullie nageven. Is lastig. We weten eigenlijk zelf ook niet zo goed waarom we dit doen. Sorry mannen, niet elke vraag behoeft een antwoord.

2. Hóeveel schoenen passen er in die kast?

Nou, veel dus. En als de kast vol is kopen we wel een nieuwe. Of breiden we uit naar de hal. Kom niet aan de schoenen van een vrouw.

3. Waarom we van zijn bord eten

Het gras is nu eenmaal veel groener bij de buren, en die salade die we net gegeten hebben vult eigenlijk toch niet voldoende. Ook al hadden we hem zelf besteld. Zeg nou zelf, een páár frietjes zijn heus niet erg, hoor. Die kun je wel missen, toch?

4. Waarom we niet alleen naar de wc kunnen

Met z’n tweeën is gewoon veel gezelliger. Soms moeten we even ontsnappen aan de groep voor een onderonsje. Er zijn soms gewoon dingen die niet iedereen (lees: mannen) hoeft te weten.

5. Waarom we zoveel kleding meenemen op vakantie

Omdat we maar zo ‘weinig’ mee mogen nemen, moeten we thuis al keuzes maken. En kiezen, tja, dat blijft nu eenmaal heel erg moeilijk. Want stel dat er ineens meer regen valt dan voorspeld, of er ineens veel meer zon is? Ja, dan moet je daar natuurlijk wel genoeg te kiezen hebben.

6. Hoe we uren kunnen doorbrengen in winkels zonder iets te kopen

Heel simpel: om te kijken. En te overwegen. Er is zo veel wat we willen hebben, dat we eerst het aanbod bekijken en dán pas beslissen wat we kopen. Hartstikke efficiënt!

7. Waarom we over gevoelens willen praten op de meest idiote momenten

Wij vrouwen vinden gevoel heel erg belangrijk. Als we wat kwijt willen kunnen we daar gewoon niet mee wachten. Nee, ook niet als jij voetbal zit te kijken.

Stiekem kunnen we wel een hoop leren van mannen. Wat? Dat lees je hier >

Reageer op artikel:
7 vrouwendingen die mannen écht niet begrijpen
Sluiten