7 x foto’s die onze mannen onverwacht van ons met de kinderen namen

Vorige week deed Sophie, de Australische moeder achter het blog The Young Mummy, een oproep aan alle mannen om hun vrouw eens wat vaker op een onbewaakt moment te fotograferen met de kinderen. Want hoe vaak doen wij dat niet bij hen? Dus vroegen ook wij aan onze man: neem die bloody foto nou eens!

Neem die GVD foto

Blogger Sophie vond bijval van zowat elke vrouw wereldwijd, toen ze een foto postte van moeder Cachia die tijd doorbrengt met haar zoontje, terwijl haar pasgeboren dochter een dutje doet. Alle mannen zouden een voorbeeld moeten nemen aan de man van Cachia, vindt Sophie. In het bijschrift staat: ‘Lieve mannen, neem die foto. Neem GVD die foto. Wij leggen dagen vol mooie momenten vast van jou en de kinderen. Dus als je ons ziet met één van onze kinderen, op een mooi onbevangen moment, neem dan die godvergeten foto. Cheers, mama’s.’

Neus op de feiten

En ze heeft een verdomd goed punt. Niet voor niks dus dat ze met haar post zoveel losmaakt bij andere moeders die dit herkennen. Wij ook. Mooi moment om onze mannen eens met de neus op de feiten te drukken en dit weekend te vragen: neem eens een foto van ons op zo’n onbewaakt moment.

Heel ver scrollen

Bij redacteur Thea mislukte dat, maar ze had er toevallig nog een in haar telefoon, toen ze héél ver naar beneden scrolde. Ook Patricia en Muriel vonden er nog eentje in het archief. Kortom, dit is onze oogst. Foto’s die we anders misschien wel niet gehad zouden hebben. Een beetje karig is het wel, dus we blijven het zeggen: Mannen. Neem. Die. Foto. Nou.

1. Redacteur Thea met haar kinderen in het bos

2. Hoofdredacteur Muriel met haar oudste, toen hij nog een ukkie was

3. Redacteur Anne met haar dochter. Die verdomde drukknoopjes altijd.

4. Chef Patricia kleedt haar dochter aan voor het grote sneeuwavontuur

5. En dan hup, de slee op

6. Muriel in de sneeuw met haar jongens

7. Patricia aan de warme choco, even opwarmen

Heb jij zo’n mooi, onbewaakt moment vastgelegd van je partner (man of vrouw) met kind(eren)? Deel ‘m op onze Facebook en wie weet maken we er een leuk lijstje van.

Reageer op artikel:
7 x foto’s die onze mannen onverwacht van ons met de kinderen namen
Sluiten