Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 17 feb 2017

10 x dit is wat jullie mannen zeiden na de bevalling

Gisteren schreven we over quotes van mannen die we dus écht niet willen horen in de heat of the moment, als we aan het bevallen zijn. De dingen die júllie o zo tactvolle mannen en partners riepen of deden aan het kraambed zijn trouwens ook heerlijk om te lezen. Daar maken we dus graag een mooi lijstje van.

1. Niks te doen

Carla: ‘Mijn man was ziek, toen ik beviel van mijn tweede. Terwijl ik pijn lag te lijden, lag hij naast me op een stretcher z’n griep weg te slapen. Bij de derde zat ie doodleuk een boek te lezen omdat-ie anders toch niks te doen had.’

2. Even bijslapen

Joyce: ‘Even voor 1 uur begonnen de weeën en ik ben om 2:22 uur bevallen van mijn tweede zoon. Om kwart voor vijf ‘s ochtends waren we thuis, loop ik met onze newborn de trap op en ga op de bank liggen, zegt mijn man: ‘Waarom beval jij toch altijd ‘s nachts? Ik ben zo moe, ik ga eerst even bijslapen.’ *staat op en duikt bed in*’

3. Broodje filet americain

Marije: ‘Mijn man zei gelukkig niets. Nadat alles goed was en ik op zaal lag ging hij voor mij een broodje filet americain halen.’

LEES OOK: 8 mensen die je na de bevalling wel kunt schieten

4. Weet je wat dat kost?

Mariska: ‘Mijn man vroeg: ‘Ga je nog lang onder de douche staan? Weet je wat dat kost?!’

5. Eén met elkaar

Veronique: ‘Mijn vriend heeft me bijgestaan met bloed zweet en tranen en was één met mij. Hij deed echt letterlijk alles voor me.’

6. Donald Duck

Anouk: ‘Mijn man zei dat ik net zoals Donald Duck liep.’

7. Lekker tukken

Tamara: ‘Mijn inmiddels ex zei niet veel zat te slapen, terwijl ik met ontsluitingsweeën lag. De verloskundige kwam controle doen en ja hoor was zover. Maar wat ze ook deden, hij werd niet wakker dus ivm ruimtegebruik rolden de hem de gang op, ineens kwam hij binnen en vroeg: ‘Is er iets.’ Euhh nee hoor uw kind is er bijna en toen kleine er was zei hij: ‘Zo, nu kan ik nu weer slapen.’

8. Zit eens stil

Bianca Verlare van Dort: ‘Die van mij zei dood leuk tijdens de weeën en dat een van onze tweeling dochter op mijn zenuw lag: ‘Zit eens stil.’ En: ‘Ga eens gewoon op bed liggen.’ Terwijl voor mij in het ziekenhuis de wc beter zat dan het bed haha.’

9.

Rianne: ‘Een keer huilen en dan mij aankijken en zeggen met een heel ernstig gezicht: ‘Ik kan niet meer, het is drie uur in de ochtend.’

10.

Patricia: ‘Mijn man vroeg steeds of ik iets te eten wilde, hij had een tas vol Snickers bij zich. Ik kon hem wel slaan haha.’

Niet de moeder (of de baby) steelt de show tijdens deze bevalling, maar de vader! Dat gezicht is priceless.

Reageer op artikel:
10 x dit is wat jullie mannen zeiden na de bevalling
Sluiten