Eva Dusch
Eva Dusch Kids 29 mei 2016

7 x hippe modelabels voor je kleine spruit

Niks zo leuk als kleren shoppen voor je kleine. En gezien de aanhoudende groeispurt blijf je nog wel even bezig. Dit kan tweedehands, maar het aantal nieuwe hippe kinderlabels groeit snel. We tippen je graag zeven namen die stijl, eigenzinnigheid en comfort moeiteloos combineren.

Van tropische printjes tot Scandinavische lijnen. In deze kinderkleding ziet jouw kleine spruit er altijd goed uit. Shoppen maar!

[STAP stap=”1″]

Rags to raches

|| I want this guys attitude. ? @withloveandwild || the cutest little dude wearing our classic 'duh' romper. It never gets old || •• also, did you Gus see what's dropping tomorrow morning?! ? || #tagyourrags

A photo posted by Rags To Raches (@rags_to_raches) on


Wat is er meer comfortabel voor kinderen dan een onesie? En laat dat nu het sterkste punt zijn van deze brand. Het gezicht achter dit label is Rachel, die ooit begon met het doorverkopen van de rompertjes waar haar eigen kinderen uit waren gegroeid. Haar vrienden reageerden zo enthousiast dat ze besloot er iets meer mee te doen. En nu runt ze dus een heus bedrijf met hippe rompertjes in mooie pastelkleuren of bedrukt met teksten en illustraties.
Via Lise-lotje

[STAP stap=”2″]

Indikidual

Rocking the Tassel hoody #SS15 #indikidual photos by @richiehopsonphoto

A photo posted by @indikidual on


Indikidual is een Brits-Zweeds modemerk met praktische én expressieve unisex kinderkleding voor kinderen van 3 maanden tot 7 jaar oud. Ze zijn modieus, maar zullen nooit inleveren op comfort. En ze gaan niet alleen voor het oog, maar willen graag ook een stukje bewustzijn creëren; alle items zijn gemaakt van organic cotton (biologisch katoen). Handig is dat alle stukken van dit merk onderling bijzonder goed met elkaar te combineren zijn, dus je kunt lekker veel mixen & matchen.
Via Little Sahou

[STAP stap=”3″]

Soft Gallery

A Valentine Kiss ❤️ Soft Gallery #happyvalentinesday #fromsoftgallery #kidsfashion

A photo posted by Soft Gallery (@softgallery) on


Nog een mooi merk met Scandinavische roots. Uit Denemarken om exact te zijn. Gelukkig zijn hun leuke collecties gewoon online verkrijgbaar. Kenmerken zijn hun vrolijke en opvallende printjes, maar ook hun voorliefde voor pastelkleuren. Bijna als kleine schilderijtjes gedrukt op stof, want ze combineren graag kunst met kleding. Bij elke collectie worden de prints ontworpen door kunstenaars. Ieder kledingstuk is een plaatje op zich maar ook weer heel makkelijk te mixen en matchen.
Via Pomme de Jus

[STAP stap=”4″]

Agatha Cub

My crew, this is how we do ?? #agathacub #joandsam via @jessica.krause #mixxymatchy #printonprintonprint

A photo posted by Est. 000 // New York City (@agathacub) on


Dit duurzame label is in 2013 gelanceerd en nu al geroemd om de kleurrijke en vooral digitale en futuristische prints, waar je soms zelfs een tikkeltje duizelig van wordt. Perfect voor een stoere en ‘urban city‘ outfit.
Via Smallable

[STAP stap=”5″]

Caroline Bosmans

Spam. And I want to correct my previous post. Hell! Yeah ?. #thestruggleisreal

A photo posted by ( C R L N B S M N S ) OFFICIAL (@carolinebosmans) on


Klinkt als een naam van eigen bodem, maar deze dame komt uit België. Als moeder van vier kinderen weet ze inmiddels als geen ander waar kinderen het liefst in ravotten. Maar een modieus randje kan nooit kwaad. Ze speelt met de grens tussen jongens en meisjes en het gebruik van grafische prints, en ze schuwt ook zeker niet de nodige humor in haar ontwerpen. Alle kleding is seizoensloos en uniseks en kleurt vooral zwart, wit en roze.
Via Orange Mayonnaise

[STAP stap=”6″]

Lot801

I've been keeping secrets from you… we have a surprise drop THIS Wednesday with our new Suspender Joggers!!! Set those alarms because you DO NOT WANT TO MISS IT!!!!!!!!!!!!!!! #IAmCollection #Lot801

A photo posted by Baby/Toddler Apparel (@lot801) on


Ze omschrijven zichzelf als een brand ‘voor de onorthodoxe familie’ of het zwarte schaap in de familie. Daar waar iedereen rechts gaat, gaan zij links. Lekker rebels. En daarvan lijkt geen woord gelogen als we kijken naar hun hippe uniseks kleding. Denk aan stoere capes, funky leggings en kekke tuinbroeken.
via Etsy

[STAP stap=”7″]

Rita co Rita

De Belgische Rita van Ostayen werkte eerst als styliste voordat ze haar eigen merk opstartte in 2002. Ze is niet het soort ontwerper dat urenlang gaat zitten tekenen vanuit een vooropgesteld thema maar zal eerder een doos met bollen wol erbij pakken, kleuren met elkaar mixen en nieuwe dingen uitproberen op haar breimachine. Of ze zal een stuk inpakpapier nemen dat ze mooi vindt en een oude sweater die ze gevonden heeft op de rommelmarkt, waarvan ze de techniek interessant vindt en zal spontaan verfijnde kleding ontwerpen. Haar passie voor breiwerken, haar liefde voor de Spaanse cultuur en haar typisch Belgische nieuwsgierigheid zijn een bijzondere combinatie.
via My lil dressing

Welk label spreekt jou erg aan? Laat het ons weten op Facebook!

Na het zien van deze video denk jij heel anders over shoppen>

Reageer op artikel:
7 x hippe modelabels voor je kleine spruit
Sluiten