Redactie
Redactie Persoonlijk 9 feb 2015

8 cadeaus die je pertinent NIET wil krijgen op Valentijnsdag!

Valentijnsdag komt eraan. Elke man die zegt ‘dat hij daar niet aan doet’ zegt dat meestal omdat hij a) een diepgewortelde afkeer voor opgelegde commercie heeft of b) omdat hij stelselmatig elk jaar het verkeerde cadeau voor je koopt. Dat laatste is beduidend vaker het geval.

We helpen hem dit jaar graag een handje op weg door hem te laten weten wat hij sowieso niet voor je moet kopen. Of je dit bericht even subtiel naar ‘m doorstuurt of tagt op Facebook.

1. Iets huishoudelijks, wat dan ook

Een blender. Een keukenmachine. Een avocadosnijder. Een kookboek. Een messenset. Alles wat je na het uitpakken in de keuken dient te stallen of op te bergen, koop je niet. Gewoon niet.

2. Een knuffelbeer (of aanverwant pluche dier)

Je bent immers geen zesjarige kleuter die bij haar vriendinnetje gaat logeren maar bang is om heimwee te krijgen, toch?

3. Lidmaatschap van de sportschool

Althans, als je haar Valentijnsdag niet wil verzieken. Ze weet zelf heus wel dat ze de laatste tijd iets groter geworden is, maar dat hoef je op deze dag heus niet per se te benadrukken.

4. Een satijnen pyama

Klopt, het is heel sexy en in de films ziet het er ook altijd supersensueel uit, maar snap nou toch dat wij echt het liefst slapen in een simpel shirt en slaapbroekje.

5. Kaartjes voor een voetbalwedstrijd

In de categorie ‘intikkertje’, maar er schijnen toch echt mannen rond te lopen die dit presteren. Waarvoor hulde.

6. Hetzelfde als vorig jaar

Of je vorig jaar nou met een rampzalig of met een te gek cadeau op de proppen kwam: je mag het hoe dan ook niet nog een keer cadeau geven.

7. Het luchtje dat z’n moeder ook draagt

‘Mam, welk luchtje moet ik voor Meike kopen?’ ‘Nou, doe maar Opium van Yves Saint Laurent, die gebruik ik ook en die is echt héérlijk’. Fout. Je vriendin is namelijk ongeveer 30 jaar jonger dan je moeder. Dus.

8. Sokken

Geef dan gewoon niks.

Krijg jij ook elk jaar een net-niet cadeau van je vriend op Valentijnsdag? Maak het hem dit jaar makkelijk(er) en stuur dit lijstje naar hem door. En stuur ‘m wel even een leuke (eerlijke) Valentijnskaart. Humor, moet kunnen toch?

Wat is het ergste Valentijnscadeau dat jij ooit gekregen hebt? Deel het met ons op Famme.

Reageer op artikel:
8 cadeaus die je pertinent NIET wil krijgen op Valentijnsdag!
Sluiten