8 dingen die erop wijzen dat jij volledig into Kerst bent

Knalt ‘Driving home for Christmas‘ al weken uit je speakers? En word je pas echt gelukkig als de eerste kerstlampjes in de straten opgehangen worden? Grote kans dat jij een echte Kerst freak bent.

Kun je deze 8 punten afvinken, dan behoor je tot de absolute die hards.

1. De kerstshow van het tuincentrum is jouw walhalla

Kerstbomen, kerstballen, kerstslingers, lampjes en beeldjes: jij wil álles wat je in het tuincentrum ziet wel in huis halen. Je geniet van de prachtig opgetuigde bomen en hebt thuis uiteraard ook een joekel staan.

2. Jij had je kerstkaarten al voor Sinterklaas geschreven

En het liefste had je ze nog verstuurd ook. Kerstkaarten schrijven vind je fantastisch. Handgeschreven en met een echte postzegel uiteraard. Wat nou, ouderwets?

3. Je struint het liefste alle kerstmarkten in het buitenland af

Waar het precies is, maakt je niet uit. Jij geniet van de glühwein, de kinderen van warme chocolademelk met slagroom en een kerstkransje. Gezelligheid tussen alle talloze kerstlampjes en -bomen.

LEES OOK: De leukste kerstmarkten in Frankrijk die je kerstgevoel fabuleux maken

4. Zijn de kerstdagen voorbij? Dan ben jij in de winkels te vinden voor de uitverkoop.

Zo kun je alvast de leukste dingen inslaan voor volgend jaar. Zie het als een win-win situatie: a) jij kan de feestsfeer nog even verlengen, en b) goedkope kerstitems voor volgend jaar! Slim.

5. 6 december om 10.00 staat bij jou de kerstboom al

In vol ornaat. Lampjes, ballen, slingers en het liefste nog wat nepsneeuw. Oh, en vergeet de glimmende piek niet.

6. Je weet altijd het perfecte cadeau te vinden.

Je denkt er immers al sinds de zomer over na. Dat legt de lat elk jaar natuurlijk wel hoog, maar met het meest briljante cadeau komen, is iets waar je trots op bent.

LEES OOK: Wat een meevaller: kerstcadeaus geven is goed voor je gezondheid!

7. Je gebruikt een adventskalender.

Het liefste tel je af met verschillende adventskalenders. Want waarom één chocolaatje per dag als je er ook drie kunt nemen?

8. Kerstliedjes zijn het mooiste dat er is

Na de zomervakantie hoor je de eerste kerstmuziekjes al uit je iPhone-oortjes komen. Je ringtone is zodra het sociaal geaccepteerd is ‘Last Christmas‘ van Wham! en de cd van Michael Bublé staat bij jou het hele jaar op.

En dat brengt ons naar de volgende belangrijke vraag: hoe komen al die (kerst)liedjes in je hoofd? En vooral: hoe krijg je ze er weer uit?!

Reageer op artikel:
8 dingen die erop wijzen dat jij volledig into Kerst bent
Sluiten