Redactie
Redactie Mind september 27, 2015

8 dingen die je doet waarvan je hoopt dat andere mensen het niet zien

Wijsheid komt met de jaren, zeggen ze. Je voor dingen schamen wordt met het verstrijken der tijd (meestal) ook minder. Waar je vroeger om het minste of geringste een rood hoofd kon krijgen, is dat na pak ‘m beet je dertigste gelukkig een stuk minder. Toch zijn er altijd nog die momenten waarop je je onverminderd ongemakkelijk voelt. Herkenbaar?

[STAP stap=”1″]

Niet zo heel soepel inparkeren

Voor de zevende keer insteken dan maar. ‘Draai je stuur als je buitenspiegel op gelijke hoogte is als de achterkant van de auto waarachter je wil parkeren’. Zoiets was het toch? Laat maar. Ik pak wel een ander vak. Voor een bus of zo.

[STAP stap=”2″]

Als je je kind voert, zelf ook je mond open doen

Elke keer realiseer ik me hoe ontzettend stom het eruit moet zien, maar het gebeurt automatisch. M’n moeder doet het trouwens ook.

[STAP stap=”3″]

Struikelen tijdens het hardlopen

Kun je nog zo’n kek renpakkie aanhebben, dan ziet het er nog steeds nogal lomp uit.

[STAP stap=”4″]

Consequent de verkeerde poses doen tijdens yoga

Toen ik na twee lessen de handdoek in de yogaring gooide, sprak de instructrice de wijze woorden: ‘Yoga is gewoon niet voor iedereen weggelegd’. Kan ook van toepassing zijn op aerobics, pilates en alles wat daar mee te maken heeft.

[STAP stap=”5″]

Op een openbare wc zitten voor iets groots

En alsof dat op zich al niet a-relaxed genoeg is, dat dan je collega/stagiair/bazin/wie dan ook net haar handen staat te wassen als je eruit wandelt. ‘Ja, pfff, het stonk hier ook al zo enorm toen ik binnenkwam.’ Tuurlijk, dat gelooft ze echt. Niet.

[STAP stap=”6″]

Enorm kundig een fles wijn openmaken

En daar een kurkentrekker bij pakken terwijl het een draaidop is. Danwel de kurkentrekker gebruiken om er vervolgens driekwart van de kurk in te laten zitten. Danwel de wijn inschenken terwijl de dop er nog op zit. Als dat gebeurt is dit trouwens meestal niet de eerste fles van de avond.

[STAP stap=”7″]

Dat je hond gaat poepen als de plastic zakjes op blijken te zijn

Met een beetje kunst- en vliegwerk lukt het met papieren zakdoekjes ook. (Zo jammer dat die meneer verderop het tafereel vol in het vizier had)

[STAP stap=”8″]

Heel enthousiast naar een bekende zwaaien

Die je vervolgens helemaal niet blijkt te kennen. Ze keek je al zo vertwijfeld aan.

Waarvan hoop jij vurig dat niemand het ziet? Praat mee op Facebook.

Lees ook: 20 dingen die elke ouder stiekem doet. Ontkennen = jokken >

Reageer op artikel:
8 dingen die je doet waarvan je hoopt dat andere mensen het niet zien
Sluiten