Beauty 8 jan 2016 Eva Dusch

8-jarig jongetje droomt van make-uplessen en zijn moeder reageert zo

Dat jouw dochter loopt te snuffelen in jouw make-uptas, soit. Maar wat zou jij doen als jouw zoontje dol is op make-uppen? Zou je gek opkijken? Deze moeder nam hem mee naar een cosmeticawinkel om zijn grote droom waar te maken.

Ze gaf haar achtjarige zoontje Ethan Wilwert make-uplessen cadeau van niemand minder dan de beroemde make-up artist Joey Killmeyer. Eerst werd de ene helft van zijn gezicht opgemaakt, waarna het jongetje zelf de andere helft mocht doen. En dat deed hij op het precieze af. Zelfs andere klanten in de winkel wilden vervolgens door hem worden opgemaakt. Dat haar zoon gek is op make-uppen baart moeder Season totaal geen zorgen. ‘Dit zegt niks over zijn geslachtsidentiteit of zijn seksuele voorkeur. Hij is gewoon een kind op ontdekkingstocht. Wij ouders zijn de cheerleaders van onze kinderen.’ Zijn moeder kan zich zelfs niet herinneren wanneer ze Ethan zo gelukkig en zelfverzekerd zag als in de winkel.

Jongetje met make-up
Make-uplessen jongentje
Bron: Facebook
Jongen met make-up
Jongetje make-up

Hoe zou jij reageren als je zoontje graag wil make-uppen? Laat het ons weten op Facebook!

Make-up tutorial van de 4 jaar oude Mia is verbluffend goed>

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
8-jarig jongetje droomt van make-uplessen en zijn moeder reageert zo
Sluiten