Inga Stoit
Inga Stoit Relatie 5 okt 2018

Last van een sleur? Met deze 8 manieren krijg je hem (opnieuw) verliefd

Kinderen zijn een zegen maar kunnen de romance een beetje in de weg staan. Jullie hebben minder tijd voor elkaar en dit kan de relatie ietwat doen afzwakken. Maar dit betekent niet dat je minder van hem houdt of hem zou willen missen.

Iedere relatie kent dipjes maar de liefde wil je natuurlijk behouden. Wanneer jij merkt dat er iets misgaat, is dit misschien wel te verhelpen door onderstaande manieren. Voor je het weet is hij weer helemaal als vanouds verliefd op jou.

1. Luister naar hem

Denk aan jullie date fase, toen had je één en al oor voor hem. Nu jullie al een langere tijd samenzijn vergeet je af en toe te luisteren. Luister naar wat er echt in hem omgaat, en reageer daarop, probeer die connectie opnieuw te vinden.

2. Kleed je mooi aan

Wanneer je iemand ziet zitten wil je er op je best uitzien. Laat dit nog altijd voor jouw partner gelden. Maak je opnieuw mooi voor hem, zoals je dat jaren geleden ook had gedaan. Je hoeft er geen big deal van te maken, een leuk jurkje en een mooie hairdo zijn voldoende.

3. Flirt

Blijf dit ook doen als de buit al binnen is. Laat hem jouw blijk van waardering merken. Laat een lief (of stout) berichtje achter wanneer je het huis verlaat. Zo zijn er tig manieren waarop jij kan flirten, en dit blijft leuk – daar hangt geen relatieduur aan vast.

4. Lach

Mannen die ons laten lachen zijn goud waard. Wanneer jij om hem lacht prijst hij zichzelf een gelukkig man. Hij is de reden van jouw geluk. Gun hem dat wat extra, het zal jullie relatie goed doen. Houd het uiteraard wel oprecht.

5. Positiviteit

Met negativiteit is niemand geholpen. Dit werkt voor jou niet, voor hem niet, voor jullie niet. Het leven verloopt niet altijd vlekkeloos, maar zorg dat de positiviteit overheerst. Gelukkige mensen zijn immers het aantrekkelijkst.

6. Wees beste maatjes

Wanneer jouw partner tevens je beste maatje is mag je van geluk spreken. Een betere combinatie bestaat er niet. Zorg dat de vriendschap tussen jullie niet verloren gaat. Wees meer dan alleen maar geliefden, koester jullie vriendschap.

7. Wees lief

Aardig zijn kost je niks, wees het daarom ook. Jullie hebben er niks aan om niet lief tegen elkaar te zijn. Het is voor allebei niet leuk om een boze partner te hebben. Lief zijn zit hem in de kleinste dingetjes: woorden, affectie tonen of gebaren.

8. Wees jezelf

Hij is voor jou gevallen om wie jij bent, herinner hem hieraan. Dit is niet iets waar je hem op wil wijzen, maar iets wat je wil laten zien. Dit doe je door alle bovenstaande dingen te verwerken in jullie relatie. Succes en liefde gegarandeerd!

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Last van een sleur? Met deze 8 manieren krijg je hem (opnieuw) verliefd
Sluiten