8 tekenen dat je géén seks gaat hebben vanavond

Er zijn altijd van die typische mood killers die je ervan weerhouden seks te hebben (los van het hebben van jonge kinderen an sich). Dit zijn zomaar tien van die momenten die jouw libido-gehalte ver onder nul brengen.

Pak een korreltje zout erbij, dat maakt het net wat lekkerder.

1. Luierexplosie

Je kind heeft de luier (en een deel van de badkamer) vol gepoept. Hoewel je dit soort dingen als moeder natuurlijk wel gewend bent (en je inmiddels beweert dat je het niet eens vies meer vindt) helpt het je niet bepaald om in the mood te komen…

2. Bush bush

Je komt uit de badkamer lopen en vertelt vrolijk aan je partner hoeveel haren er uit het niets uit je linkerborst zijn gegroeid. Hij staat intussen voor de spiegel zijn neushaar te trimmen. Natuurlijk: dit soort dingen deel je gewoon met elkaar als je langer samen bent, maar echt bevorderlijk voor je libido is het niet.

3. Sad

Jullie hebben een serie zitten (liggen) bingewatchen, maar een van jullie favoriete personages (OITNB #4?) is vermoord. Probeer nu maar eens in de stemming te komen…

Wist je trouwens dat dít de dag is waarop mensen het meest seks hebben?

4. Volle maag

Je hebt een heerlijke pasta-maaltijd gekookt en daarna heb je jezelf en de kinderen eens lekker verwend met een bak Ben & Jerry’s ijs. Natuurlijk had je kunnen verwachten dat je na al dat eten niet echt meer zit te wachten op een steamy sex workout.

5. Stomende oren

Je hebt net een heftige discussie met je partner gehad en hoewel mensen zeggen dat ‘make up sex’ geweldig is, heb je nu overal zin in behalve dát.

6. Oversharing

Je (schoon)moeder maakte zojuist een schunnige opmerking naar je (schoon)vader, waarna ze iedereen in de ruimte, inclusief jou, een knipoog gaf. Oké, gaan zíj het vanavond doen? Dit beeld krijg je de hele avond niet meer uit je hoofd.

7. Vuurtoren

De vraag: ‘hoe weet je wanneer je een puist kunt uitknijpen?’ rolde net uit de mond van je partner. Natuurlijk ben je de moeilijkste niet en deel je graag jouw wijsheid. Maar deze zin is niet bepaald een opwarmertje voor in bed…

8. Rood festijn

Je maandelijkse periode is net begonnen en manlief heeft de laatste keer seks tijdens je menstruatie nog vers in zijn geheugen staan. Hij (en jij) weten het zeker: het bloederige festijn was niet voor herhaling vatbaar.

Wat is volgens jou een echte mood killer? Vertel het ons!

Dit vertelt niemand je over seks na je bevalling. Tja, ouders of niet: sekslust neemt bij de meeste mensen in lange relaties af. Dit is waarom (en wat je er aan doet)!

Reageer op artikel:
8 tekenen dat je géén seks gaat hebben vanavond
Sluiten