Mercy Hiltrop
Mercy Hiltrop Mind 6 feb 2017

8 x dit is wat februari-mensen zo bijzonder maakt

Ben jij of is je kind jarig in februari, dan durven we te wedden dat jullie gezellige en open types zijn. Hoe we dat weten? Omdat de karaktertrekken van mensen die geboren zijn in februari niet mis zijn. Zo zijn ze heel eerlijk en gek op een feestje.

Kijk hier welke kenmerken veel mensen die geboren zijn in februari nog meer delen. En oh ja, nog of alvast gefeliciteerd trouwens als jij of je kind tot deze club behoort!

Mensen die in februari zijn geboren…

1. Zijn super eerlijk

Op een leugentje betrap je iemand niet zo snel die in deze maand is geboren. Februari-mensen doen daar namelijk bijna niet aan. Zelfs als het misschien wat pijnlijk is voor de ander, zijn ze meestal goudeerlijk. Toch hebben ze aan vrienden geen gebrek, juist omdat ze altijd oprecht zijn.

2. Zijn geen meelopers

Willen ze paars haar of een gekke jurk aan, februari-mensen doen dat gewoon. Dikke pech wat andere mensen daar van vinden. Ze vinden origineel en authentiek zijn belangrijker dan ‘erbij horen’. Good for them, want juist dat maakt ze enorm likeable.

3. Weten precies wat ze willen

Ben je de ouder van een februari-kind of zelf deze maand jarig, dan zul je niet verbaasd zijn dat eigenwijsheid ook in dit lijstje staat. En dat is zeker geen negatieve eigenschap. Je weet gewoon heel goed wat je wilt. Hoe fijn is dat?

LEES OOK: 8 redenen waarom januari-kinderen totale ‘badasses’ zijn

4. Zijn creatieve types

Out of the box denken, is voor februari-mensen vanzelfsprekend. Niet zo gek dus dat er heel wat schrijvers, uitvinders en artiesten in februari zijn geboren. Stam je uit deze maand, maar vind je jezelf helemaal geen creatief persoon? Misschien dat je het nog niet hebt ontdekt, maar komt de kunstenaar in jou pas op latere leeftijd naar voren.

5. Verkeren in goed gezelschap

Het bewijs dat februari-mensen vaak heel creatief zijn? Je deelt je geboortenaam bijvoorbeeld met Rihanna, Drew Barrymore, Robbie Williams, Paris Hilton en Dakota Fanning om er maar een paar van de lange lijst te noemen.

6. Zijn echte party animals

Als geboren feestbeest kun je je hart ophalen deze maand. Je verjaardag vier je waarschijnlijk net als elk jaar uitgebreid, je kunt hossend door de stad tijdens carnaval en dan begint binnenkort ook nog de voorjaarsvakantie. En vakantie hebben is altijd een feestje. Toch?

7. Liggen goed in de markt

Ben je geboren in februari dan heb je waarschijnlijk nooit tekort aan aandacht gehad in de liefde. Niet alleen door de eerder genoemde punten, maar waarschijnlijk ook door je mysterieuze voorkomen. Je vertelt namelijk niet meteen alles over jezelf als je iemand ontmoet. Niet omdat je niet eerlijk bent (zie punt 1), maar omdat je niet per se over jezelf hoeft te praten. Dit komt mysterieus over en er zijn heel wat mensen die dit onweerstaanbaar vinden.

8. Ze zijn van nature mindful

Hebben andere mensen hulpboeken en cursussen nodig om mindful te leven, bij jou gaat dat helemaal vanzelf. Voor de meeste februari-mensen is het vanzelfsprekend om in het moment te leven. Zo genieten ze meer van het hier en nu en de dingen om hen heen. Ook houden ze er niet van om dingen gehaast te doen. Hierdoor kun je als februari-persoon sloom overkomen. Maar dat lijkt alleen maar zo. Je bent niet traag, maar gewoon hartstikke zen.

Jarig in de eerste helft van februari, dan is je sterrenbeeld Waterman. Benieuwd wat een Waterman typeert en waar je rekening mee moet houden als jouw kind een Watermannetje is?

Bron gifjes: Giphy.com

www.dazzling.news

Reageer op artikel:
8 x dit is wat februari-mensen zo bijzonder maakt
Sluiten