Eva Dusch
Eva Dusch Beauty 6 feb 2016

8 x kleurrijke nail art om samen met je dochter uit te proberen

Van streepjes en confetti tot felgekleurde vingertoppen. Nail art hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. En het geeft dubbel zoveel pret, want leuk voor jezelf en je dochter.

Met dank aan Pinterest zitten we elke week onze nagels in andere kleurtjes en vormpjes te lakken. En dan komt er niet zelden een dochter aan je been hangen omdat ze haar nagels ook in de verf wil dopen. Vertrouw jij het chemische goedje niet zo voor je kind? Er zijn steeds meer ‘schone’ nagellakjes voor kinderen, bijvoorbeeld op basis van waterstof en zonder giftige stoffen. Hoe leuk is het om samen te experimenteren met deze leuke DIY-tutorials.

[STAP stap=”1″]

Vrolijk ombré

Bron: Britco

Haal alvast een beetje lente in huis. En het is super makkelijk om thuis te doen. Gebruik een oogschaduwkwastje of klein sponsje, dit maakt het makkelijker om de verschillende kleuren aan te brengen en zorgt voor minder geklieder buiten de lijntjes. Zeker voor je dochter.

[STAP stap=”2″]

Confetti


Of het nu carnaval is of niet, dit feestelijke lakje mag en kan altijd. Juist leuk voor kleine dames! Het kan simpel met deze glitternagellak of gebruik deze speciale dotting tool om stipjes te zetten in verschillende kleuren.

[STAP stap=”3″]

Half om half

Wil je niet gelijk alle nageltjes in een arty jasje steken, houdt het dan bijvoorbeeld bij slechts de ringvinger. Dit maakt ook al een leuk verschil. En het scheelt je bovendien een hoop lakwerk. Tip: Gebruik plakband om de nagel in tweeën te delen.

[STAP stap=”4″]

Glitters

Een oude klassieker die nooit verloren gaat. We moeten toegeven: het is vooral leuk voor haar, want jij als volwassen moeder kan er al snel uitzien als een ordinaire trien. Maar met die kleuter aan je zijde snapt iedereen dat elke mama op z’n tijd wel een mooi glittertje kan gebruiken.

[STAP stap=”5″]

Streepjes

Bron: Fenzyme

Deze kun je zo saai of spannend maken als je zelf wilt. Ga voor klassiek zwart-wit of misschien wil ze zelf haar twee lievelingskleuren uitzoeken. Alles is mogelijk.

[STAP stap=”6″]

Halve maan

Het is even zoeken naar de halve maantjes op de nagels, maar heb je ze eenmaal gevonden dan kun je ze een leuke kleur geven, zoals dit frisse blauw.

[STAP stap=”7″]

De topjes

Bron: Britco

De donkere winter kan wel wat vrolijke vingertoppen gebruiken. Maak ook hier gebruik van plakband om het jezelf wat makkelijker te maken.

[STAP stap=”8″]

Glow-in-the-dark

Bron: Tumblr

Dit blijft toch een magisch effect hebben op kinderen. Scoor bijvoorbeeld deze Glow in the Dark Nagellak Tattoos.

Is jouw dochter meer met d’r haar bezig? Laat haar deze trend dan maar niet zien>

Reageer op artikel:
8 x kleurrijke nail art om samen met je dochter uit te proberen
Sluiten