9 creatieve manieren om baby producten te hergebruiken

Kids

Met een baby in huis is je boodschappenlijst oneindig. Spullen weggooien nadat de producten op zijn of als het kind er te groot voor is geworden? Met deze negen creatieve manieren om baby producten te hergebruiken, gooi jij nooit meer iets weg.

Niet alleen heel goed voor het milieu, maar het is ook nog eens een manier om items te bewaren waar een leuke herinnering aan zit.

1

Babypotjes

De babypotjes gaan hard. Don’t throw them away! Je kunt er namelijk gezellige mini-plantenbakken van maken. Check híer hoe je dat doet.

2

Speelgoedwagen

Bron: Tidbits

De wieg verkopen of doorgeven aan een andere familielid? No way! Op een simpele manier kun je het ledikantje omtoveren tot een speelgoeditem voor kinderen. Hoe je het maakt? Lees het hier.

3

Kleurpotloden opbergen

Bron: MonkeyDo

Slingeren bij jou de potloden en waskrijten ook o-ve-ral door het huis? Met deze organizers (gemaakt van babypotjes) niet meer. Zie hier de DIY.

4

Decoratie

Deze decoratie maak jij op een hele simpele manier. Check het hier.

5

Bank

Dit is nog eens een echte eye catcher! En hoe fijn is het als je het ledikantje van je kind niet weg hoeft te doen? Hier lees je hoe deze bank in elkaar zet.

6

Sneeuwbol

Het is een béétje vroeg voor kerst-items, maar dit idee is wel heel leuk. Van babypotjes kun je namelijk simpel sneeuwbolletjes maken. Check hier hoe je het maakt.

7

Drink stand

Geen rommel meer met deze handige drinkbar. Zo maak je hem.

8

Lantaars voor in de boom

Ook deze lantaarns maak je van babypotjes. Zo zie je maar hoe veelzijdig die dingen zijn! Benieuwd hoe je deze items maakt? Lees het hier.

9

Vazen

Deze vazen zijn helemaal lente proof. Op de blog ‘Apple en Onions’ vind je eenuitleg van hoe je het maakt.

Welke DIY ga jij uitproberen? Reageer op onze Facebook.

Bizar! Dit zijn de 21 meest idiote producten voor baby’s >