9-jarig stelletje stuurt elkaar de schattigste berichtjes: ‘hou je wel van me?’

Dat liefde geen leeftijd kent, blijkt wel uit de megaschattige smsjes dat een 9-jarig stelletje naar elkaar stuurde. Ze vinden elkaar heel erg leuk, maar vragen zich nog wel af waar ze nu eigenlijk zijn binnen hun relatie. Op een wel heel schattige manier.

Damion en zijn vriendinnetje hadden een gesprek via WhatsApp, waarin ze even peilen hoe de zaken ervoor staan. En moeilijk doen ze er niet over, want waar volwassenen soms nog lang om de hete brei heen draaien, vraagt Damions vriendinnetje gewoon of ze nu ‘samen’ zijn of niet. En Damion reageert als een echte gentlemen: ‘ik weet het niet, wil jij samen met mij zijn?’.

‘Hou je wel van me?’

In het gesprek dat volgt laat Damions kersverse vriendinnetje er geen gras over groeien: ‘Ik wil wel dat je het echt wil dat we nu samen zijn, dus ik wil niet dat je zegt dat het je niet uitmaakt’. Daar is Damion het helemaal mee eens, maar voor de zekerheid vraagt ze nog wel even of hij van haar houdt. Het gesprek dat volgt is adorable. Wát een schatjes.

LEES OOK: 9 x hilarische berichtjes van dronken moeders naar hun kids

Haha! Man deelt de meest grappige, genante berichtjes die zijn vriendin heb stuurt

NSMBL

Reageer op artikel:
9-jarig stelletje stuurt elkaar de schattigste berichtjes: ‘hou je wel van me?’
Sluiten