Redactie
Redactie Persoonlijk 22 aug 2014

Niet getrouwd? 9 tekenen om van je vriend je man te maken

En is een ding waar we altijd naar op zoek zijn. Het steekt torenhoog boven geld en macht uit en we kunnen echt niet zonder dit fenomeen. Hallo ‘Liefde’!

Het is de sterkste kracht van allemaal en als je eenmaal de ware hebt gevonden, wil je nog maar één ding: samen oud worden met hem. Nog niet getrouwd? Wij geven je negen tekenen waaruit blijkt dat hij de ware is en jij je leven met hem wilt delen. ‘Hint, hint…’

1. Je bent en blijft jezelf bij hem

Er zijn van die dagen dat je echt met je verkeerde been uit bed bent gestapt. Hij weet wat er komen gaat en is op alles voorbereid. Hij laat je met rust, hij weet wat-ie moet zeggen als je iets naam ‘m snauwt, zodat-ie aan het einde van de dag een arm om je heen slaat met een ‘deze-dag-is-bijna-voorbij-blik’. Dit zou jij precies hetzelfde doen als hij een rotdag heeft. Toch?

2. Jouw geluk is zijn geluk, en andersom

Hij zorgt er op alle fronten voor dat jij gelukkig bent. Hierdoor wordt hij automatisch ook gelukkig, wat zorgt voor het perfecte happy couple. Ondanks dat hij het heel druk heeft op z’n werk, denkt-ie toch geregeld aan je en hoor je dagelijks hoe leuk-ie je vindt. Zelfde geldt als jij in deze situatie zit.

3. Het enige wat je wilt na een vervelende dag is hem

Je wilt helemaal niet alleen zijn, dat was vroeger. Nu wil je alleen maar hem. En eigenlijk niet alleen na een rotdag. Je wilt hem gewoon altijd. Jullie zijn beter met elkaar af, dan zonder en hebben een positieve invloed op elkaar. Dat is pas echte liefde.

4. De aantrekkingskracht is onbeschrijflijk

Zowel op fysiek als mentaal gebied vullen jullie elkaar onberispelijk aan. De chemie barst bijna uit zijn voegen en het lijkt net alsof ‘hij’ degene is waar het leven om draait. Zelfs al zijn jullie op twee heel verschillende plekken, het magneeteffect blijft maar doorgaan.

5. Je wilt alles met ‘m delen

Alles. Je toekomst, een huis, je leven. Het idee dat je de rest van je leven met hem moet doorbrengen is een aannemelijke gedachte. Daarbij wil je hem deelgenoot maken in alles wat je op een dag meemaakt. Natuurlijk wil je ook alles van hem weten, want hij is de ware! ‘Wat heb je vandaag gegeten?’ ‘Welke schoenen heb je aan?’

6. Jullie delen het hetzelfde idee van romantiek

Dit kan zijn een romantisch diner voor twee, een weekendje weg of ontbijt op bed. Zolang jullie allebei voldoening halen uit hetgeen waar jullie blij van worden, dan is dat pure romantiek van de bovenste plank.

7. Jullie relatie kost jullie geen energie; het levert energie op

Ruziemaken is behoorlijk vermoeiend. Ieder huisje heeft z’n kruisje, maar de perikelen moeten niet gaan overheersen. En mochten jullie toch een keer onenigheid hebben? Zorg dan in ieder geval dat het voor het slapen gaan weer goed is. Oh, en ga nooit met ruzie de deur uit!

8. Hij luistert niet alleen naar je, hij hoort ook wat je te vertellen hebt

Dit zorgt voor begrip, maar ook een fikse dosis feedback. Hij is het niet altijd met je eens, maar jullie zijn wel aan elkaar gewaagd, wat ervoor zorgt dat jullie sterker en sterker worden.

9. Hij accepteert je zoals je bent

Je bent chaotischer dan hij, iets minder sportief en een bent soms een enorme flapuit. Geeft niks, hij is dol op je uitbundigheid en neemt ook je gemopper voor lief. Sterker nog, dat is waarom-ie van je houdt. Hij houdt van je zoals je bent. En dat mag de hele wereld weten. Alleen, wanneer komt díé ene vraag nou eens?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Niet getrouwd? 9 tekenen om van je vriend je man te maken
Sluiten