Redactie
Redactie Erop uit november 28, 2014

9 x bijzondere kinderwebshops voor Sinterklaascadeaus

Nog een week en dan is het echt zo ver: het is pakjesavond. Dat betekent dat er dit weekend massaal naar de stad wordt gesneld om de laatste inkopen te doen. No stress, want er bestaat ook nog zoiets als een webshop. Wij hebben de leukste exemplaren voor je op een rij gezet. Er zit er zelfs een bij waar je je verlanglijst kunt inleveren!

1. Imagine

Carla en Minke zijn de eigenaren van het miniwarenhuis Imagine in Amsterdam. Imagine wordt ook wel ‘de iets andere kinderwinkel genoemd’. Leuke cadeaus, unieke hebbedingen, houten speelgoed en organic kinderkleding; je vindt het hier allemaal. En laten ze nou ook nog een leuk concept hebben bedacht voor Sinterklaas en Kerst. Heb je geen tijd om alle leuke winkels af te struinen? Dan regelt Imagine een persoonlijke zak van Sinterklaas. Lever je verlanglijst in (in de winkel of online), zet erbij welk cadeau voor wie is en zij sturen de ingepakte cadeaus inclusief ouderwetste jute zak naar je op.

2. LouLeChien

De unieke conceptstore Loulechien.com is van Lou, Sabine en Wendy en richten deze fantastische webshop op voor mensen met smaak en die net even iets anders willen. Het leuke van LouLeChien is dat ze items hebben in verschillende prijscategorieën, waarin ‘eco friendly’, ‘fair trade’ en ‘vintage’ hoog in het vaandel staan. Kijk vooral even bij ‘Leuk om te hebben‘ en wij weten zeker dat je hier slaagt voor je kroost of voor de rest van je familie.

3. Joy for Kids

Joy for Kids richt zich op baby’s en kinderen. Met hun stijlvolle musthaves weten ze je elke keer weer te verrassen. Daar komt bij kijken dat ze continu opzoek zijn naar bijzondere artikelen van hippe merken. De baby- of kinderkamer wordt in ieder geval een stuk leuker met deze spullen.

4. Orange Mayonnaise

Annika is freelance modeontwerper en moeder van 3 jonge kinderen. In de webshop Orange Mayonnaise weet ze haar passie voor kinderen en mode te combineren. En dat is te zien. Kinderkleding, speelgoed en accessoires van bekende design- en urbanmerken voor kinderen van 0-16 jaar schitteren op de webshop en wij moeten toegeven: we worden wel een beetje hebberig.

5. Engelpunt

Sabien Engelenburg maakte 12 jaar geleden haar eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar dochter. Nu heeft ze er een hele webshop omheen gebouwd. Op Engelpunt.com vind je producten met een duurzame achtergrond uit binnen- en buitenland die ons stuk voor stuk een feestelijk gevoel geven. Perfect voor Sinterklaas dus.

6. I Am Recycled

Spullen weggooien? Doodzonde! Alle items op de Iamrecycled.nl bestaan uit materialen die een nieuw leven ingeblazen zijn. Alle producten worden met de hand gemaakt in samenwerking met maatschappelijke organisaties, kleine zelfstandige ondernemers en ontwerpers. Het doel? Alles op een verantwoorde wijze produceren en natuurlijk hele toffe producten aan de man brengen. Wat dacht je van een steigerhouten kinderstoel? Of oude houten kratjes uit de limonadefabriek die zijn omgetoverd tot letterbak?

7. IPPYS posters

Even geen inspiratie meer? Koop een leuke poster van IPPYS posters en lijst ‘m in of plak ‘m vast met whasitape. Misschien niet iets waar ze mee kunnen spelen, maar waar iets waar ze naar kunnen kijken en vrolijk van worden! Voordeel: ze zijn tijdloos, dus over een paar jaar vinden ze ‘m vast ook nog leuk.

8. Blikken en Blozen

Zitten de raceauto’s, barbies en lego pakketten al in de zak? En wil je toch nog even een kleinigheidje erbij doen? Dan zit je op Blikkenenblozen.com goed. Hier vind je bijzonder speelgoed en fijne accessoires. Neem een kijkje bij ‘Cadeautips‘ en laat je verrassen.

9. Boys Label Shop

In het bezit van alleen maar jongens? Lucky you, dan slaag je op Boyslabelshop.com sowieso. Zij geven een overzicht van de coolste en stoerste jongensproducten die je op het gehele web kunt vinden. Een haaienklok bijvoorbeeld, of misschien heeft jouw knul wel een lekkere warme sweater nodig. Je vindt het er allemaal.

Reageer op artikel:
9 x bijzondere kinderwebshops voor Sinterklaascadeaus
Sluiten