wpk-admin
wpk-admin Persoonlijk 28 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Aan iemand anders denken tijdens de seks: dit is waarom

Tijdens intieme momenten met onze partner kan het voorkomen dat we wel eens aan iemand anders denken. En dat is eigenlijk hartstikke normaal. Wie ‘die ander’ dan is? Dat verschilt. Het kan iemand zijn die we persoonlijk kennen, maar ook een random persoon die we hebben gezien in de sportschool, of op tv.

Waarom doen we dit?

Als we fantaseren over andere mensen, is dat niet omdat we niet van onze partner houden, maar omdat onze levens zó diep verstrengeld zijn met elkaar, dat we een gebied van romantische vrijheid nodig hebben. Die vrijheid vinden we in ons hoofd. Het betekent dus ook niet dat we niet close zijn met onze partner. Integendeel zelfs: het kan zijn dat we té close zijn. En dat terwijl een beetje afstand juist goed is voor je seksleven.

Tot slot wordt ons een belangrijke les meegeven: ‘We moeten dapper genoeg zijn om aan te nemen dat we niet de enigen zijn in de verbeelding van onze partner. En wijs genoeg om er niet te veel waarde aan te hechten. Het zou genoeg moeten zijn dat we in hun hart zitten.’

Meer lezen?
Seksfantasieën: waar fantaseren we het meest over?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Aan iemand anders denken tijdens de seks: dit is waarom
Sluiten