Gina Koninkx
Gina Koninkx Relatie 1 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Vrouwen met deze 4 sterrenbeelden zijn op z’n zachtst gezegd nogal gesteld op de aandacht van hun partner

Ben jij dol op aandacht van je partner? Ontbijtje hier, kusje daar. Durf jij zonder schaamte te zeggen dat jij echt wel graag verwend wordt door je lief? Wie zijn wij om daarover te oordelen. Heerlijk toch al die aandacht. Waarschijnlijk ben jij er nog nét een beetje gekker op dan anderen als je één van deze vier sterrenbeelden bent.

Aandacht van je partner

Ben jij een van deze vier sterrenbeelden? Dan ben jij dol op al die aandacht van je partner. Wij geven je groot gelijk.

1. Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Kreeften zijn de meest romantische tekens uit de dierenkring. Hoewel je graag aandacht krijgt van je partner, ben je zelf ook wel een gever. Je laat overal in huis lieve briefjes rondslingeren en bedenkt de leukste datenights (zelfs thuis) met je lief. Dat doe je met liefde en plezier en eigenlijk met een belangrijke reden: honderd procent aandacht van je partner. Hoe hij of zij je in de ogen kijkt.. smelt.

Je bent een echt familiemens en hebt dus behoefte aan continue bevestiging van je partner dat alles nog goed zit. Helemaal niet nodig Kreeft want jij hoeft je nergens zorgen om te maken. Je hebt zorgvuldig je partner uitgekozen en kijk eens wat voor catch jij bent!

2. Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Jij bent trouw, liefdevol en warmhartig. Je vindt het fijn als je partner ook over deze eigenschappen beschikt en dat ook aan je laat merken.

Aan de andere kant kun je ook een beetje een eendagsvlieg zijn. Het ene moment wil je dit, het andere moment wil je dat. Aandacht van je partner heb jij dus nodig om een beetje bij de les te blijven.

LEES OOK: Heeft je partner het sterrenbeeld vissen? Dan herken jij deze trekjes zeker!

3. Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Vrouwen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn het meest empathisch van allemaal. Je vindt het heerlijk om je partner om je heen te hebben en te luisteren naar al zijn of haar verhalen. Andersom vind je het ook heerlijk als jouw het hemd van het lijf wordt gevraagd. Veel tijd doorbrengen met je partner is wel iets dat jij écht nodig hebt. Wij geven je geen ongelijk.

4. Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Samen zijn met je partner is heilig voor jou. Sterker nog, je partner moeten missen kan bij jou zelfs jaloerse gevoelens oproepen. Het liefst ben je ongestoord 24/7 samen. Je kan er eigenlijk niet zoveel aan doen want je bent gewoon dol op hem haar. Toch is het belangrijk je partner genoeg bewegingsruimte te geven. En eerlijk, je geniet nog meer van zijn of haar aandacht als je je lief even niet hebt gezien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Elite Daily

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Vrouwen met deze 4 sterrenbeelden zijn op z’n zachtst gezegd nogal gesteld op de aandacht van hun partner
Sluiten