Aanstaande vader verrast zijn zwangere vriendin met een wel heel speciale bellypaint

‘Ik schilder nu ongeveer vier jaar buiken en heb er inmiddels ruim 200 van een kunstwerk voorzien. Maar dít was de allereerste keer dat ik zoiets speciaals mocht doen,’ vertelt de maakster achter mylittlesweet-pea aan BoredPanda.

Het was een intiem aanzoek, want alleen de moeder, vader en hun ongeboren babytje waren bij dit speciale moment. Het plan van de man in kwestie kwam perfect uit toen zijn vriendin ervoor koos om een cadeautje op haar buik te laten schilderen. De bellypainter: ‘We spraken af dat ik op het kaartje de datum zou schilderen dat de moeder uitgerekend was. Maar, ik wist natuurlijk allang dat ik er ‘wil je met me trouwen?’ op moest schilderen.’ De zwangere vrouw keek in de spiegel en het antwoord was ‘JA!’.

Eerder maakte de kunstenares al deze plaatjes van buiken:

Bekijk ook dit even! Een bellypaint, maar dan nét even anders >

Reageer op artikel:
Aanstaande vader verrast zijn zwangere vriendin met een wel heel speciale bellypaint
Sluiten