Loes Koster
Loes Koster Kids 8 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Aanstaande vaders opgelet: Papa Praatjes #3

Wat is de beste verschoontactiek? Hoe zorg je dat je niet in je gezicht wordt geplast door je pasgeboren zoon? En waar is zo’n luieremmer eigenlijk goed voor? In aflevering 3 van Papa Praatjes spreken vijf vaders over het meest gevreesde onderdeel van het vaderschap: poepluiers verschonen. Watch and learn, vaders to-be.

Dat het echt tot aan de nek van de baby kan zitten had je waarschijnlijk al weleens gehoord, maar wist je dat er een slimme manier is om zo’n luier te lijf te gaan? Een van de vaders laat zien hoe je de billetjes optilt, de luier in een ‘swipe’ omlaag veegt en dubbelvouwt en daarmee het ergste deel al zonder billendoekje opruimt. Moet je even weten. Na het zien van deze video verschoon je de baby als een pro.

In de videoserie Papa Praatjes van bol.com praten vijf papa’s over hun ervaringen met de bevalling, de ervaringen met de baby en gadgets die iedere jonge ouder gebruikt. Aanstaande vaders krijgen in vier video’s antwoord op vragen die soms net iets te gênant zijn om aan je vrienden te stellen. Superhandig! Tip een aanstaande papa deze eerste aflevering zodat hij zich kan voorbereiden op het vaderschap.

Meer video’s vind je op het YouTube-kanaal van bol.com.

 

In samenwerking met Bol.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Aanstaande vaders opgelet: Papa Praatjes #3
Sluiten