Redactie
Redactie Beauty 28 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

Accepteer jij je lichaam? Deze dame geeft je zelfvertrouwen

‘Ik zou graag een paar kilo afvallen of een plattere buik willen!’. Welke vrouw zegt het niet tegen zichzelf? Want we zijn er allemaal schuldig aan: we bekritiseren onze lichamen én die van anderen. De 21-jarige Loey Lane verzet zich tegen één schoonheidsideaal: ‘dit lichaam wordt niet begrepen.’

Loey is een beautyvlogger met maatje 44. Een wat? Een beautyvlogger: iemand die video’s online zet waarin ze praat over mode en schoonheid. Op haar eigen Youtube kanaal postte ze twee maanden terug een indrukwekkende video. Het is zomer en Loey showt ons meerdere bikini’s. De curvy lady heeft daarbij een belangrijke boodschap:

Mensen veronderstellen dat ze dagelijks bij McDonalds eet en lui is. Maar niets is minder waar. Deze vrouw worstelde jaren met een eetprobleem en eet nu gezond. ‘Dit lichaam is sterk, heeft rondingen, spieren én cellulitis.’ In Amerika heeft Loey een gemiddelde vrouwenmaat, maar toch kan ze rekenen op veel onbegrip. Bekijk de krachtige video:

Loey is dankbaar voor het lichaam dat ze heeft gekregen. Maar zijn wij dat ook? Geef jij je lichaam wel eens een compliment? Laat het ons weten via Facebook.

Gaat het gewicht van dit plus-size model te ver?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Accepteer jij je lichaam? Deze dame geeft je zelfvertrouwen
Sluiten