wpk-admin
wpk-admin Work & Life 24 jul 2018

Top 6 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 30

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: heerlijke gadgets voor een lage prijs. We helpen je wekelijks een eindje op weg met onze top 5. Ook week 29 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Aldi: Led-wanddecoratie

Aldi begint de week extra vrolijk met een kleurrijk stukje wanddecoratie. Deze figuren worden gevormd door een lichtslang met LED-verlichting. Laat je echter niet misleiden door de foto’s in de folder: je betaalt 19,99 euro per stuk.

Dat wordt kiezen dus! Bij die prijs zitten gelukkig wel het benodigde bevestigingsmateriaal en een netsnoer van vijf meter inbegrepen. Voor welke decoratie ga jij?

Aldi: koffiezetapparaat

Ook deze week helpt je lokale supermarkt weer met het compleet maken van je keuken. Dit keer met een koffiezetapparaat dat zowel Nespresso- als Moreno-capsules slikt. Deze gadget heeft verschillende standen.

Zo maak je de heerlijkste Lungo, Espresso of Ristretto. Voeg daar een degelijke zelfreinigingsfunctie aan toe en je hebt een compleet koffiezetapparaat. De prijs weet een mooie middenweg tussen peperdure hardware en te goedkope budgetopties te slaan: 49,99 euro.

Laser-waterpas

Toch mag het wat ons betreft nog een stuk goedkoper. Gelukkig biedt de Lidl deze week soelaas met een flinke lading aan klusgadgets. Check bijvoorbeeld deze laser-waterpas. Inclusief statief. Voor slechts 9,99 euro haal je dit handige hebbeding in huis.

De kruislijn- en pointerfunctie bieden een meetnauwkeurigheid van maar liefst 1 mm/m. Oh ja, de batterijen krijg je er ook nog eens gewoon bij. Dat noemen we nog eens een aanbieding!

Lidl: LED-buitenschijnwerper 10 W

Met deze temperaturen kun je tot laat in de avond blijven borrelen. Drankje erbij, hapje. Voor je het weet zit je echter in het donker. De Lidl helpt je deze week gelukkig een handje met een LED-buitenschijnwerper. Voor je het weet is je tuin effectief verlicht.

Eigenlijk komt dat het hele jaar van pas, want inbrekers staan zo ook opeens pal in de schijnwerpers. Letterlijk! De schijnwerpers zijn weerbestendig en spatwaterdicht, en hebben een bewegingsmelder met een bereik van maar liefst twaalf meter. Dat is dan 12,99 euro alstublieft.

Action: Nor-Tec dashboardcamera

Het is weer tijd om op vakantie te gaan! Op de weg kan er een hoop mis gaan, ook in het buitenland. Gelukkig kun je alles haarscherp opnemen met deze Nor-Tec dashboardcamera, die in Full HD jouw reisavonturen vastlegt. Ook ‘s nachts, dankzij night vision.

Dit model is deze week verkrijgbaar bij de Action, en kost slechts 9,95 euro. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, dus ook wij zijn zeer sceptisch. Je zult er wel snel bij moeten zijn: de dashcam is nog maar tot en met dinsdag verkrijgbaar.

Action: Familie sandwichtoaster

We sluiten af met een bonus-gadget, een zesde aanbieding. Dit handige tosti-ijzer mag deze zomer namelijk niet in jouw keukenarsenaal ontbreken. Waar je normaal in de rij moet gaan staan om een fatsoenlijk aantal tosti’s te bereiden, kun je met dit ijzer maar liefst vier exemplaren per keer produceren. Kijk, daar worden we vrolijk van! Voor 13,92 euro heb je er eentje.

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Top 6 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 30
Sluiten