Gezondheid 7 nov 2014 Redactie

Adembenemend: zo reageren kinderen op een vraag over hun lichaam

Wat gebeurt er als je 50 mensen van jong tot oud 1 specifieke vraag stelt: ‘Wat zou je willen veranderen aan je lichaam?’ De antwoorden van de volwassenen zijn totaal anders dan die van de kinderen en het is ontroerend mooi kunnen we je alvast verklappen.

Iedereen heeft wel iets wat ‘ie niet per se heel mooi vindt aan zijn of haar lichaam. Daarom vroeg het inspirerende Jubilee Project aan 50 mensen wat ze liever anders hadden gezien. De een vindt z’n oren te groot, de ander haar voorhoofd en sommigen zijn niet tevreden met de striae die is ontstaan na de zwangerschap. Iedereen heeft wel iets. Al hoewel… Toen deze vraag aan de jonge generatie werd gesteld, kwamen er verrassende antwoorden naar boven. Zo vroegen ze zich bijvoorbeeld af waarom ze geen zeemeerminnenstaart hadden of een haaienbek. Eigenlijk was er niets waar ze ontevreden mee waren en dat is verdomd mooi nieuws.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Adembenemend: zo reageren kinderen op een vraag over hun lichaam
Sluiten