Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Persoonlijk 8 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Een vriendin van mij #9: Wat als een vriendin niet je lipstick, maar je vibrator uit je tas vist?

Je kent ze wel. Verhalen van vriendinnen die de in grappige of interessante situaties zijn beland door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt allemaal aan bod.

Een vriendin van mij…

In deze video vertelt Rachelle dat iemand die bij haar naar de wc ging, haar roze ‘vriendin’ in de douchecabine wel heeft móéten zien liggen. Anne vertelt dat een van haar vriendinnen erachter kwam dat ze een luchtdrukvibrator gebruikte – wat ervoor zorgde dat ze uiteindelijk een stuk makkelijker sprak over seks. Als derde komt Zoe aan het woord, die vertelt dat een buurman zijn ‘trillende pakketje’ zó lang niet kwam ophalen dat ze ‘m zelf maar langs bracht. Benieuwd naar deze verhalen? Kijk dan hieronder de video.

De feestdagen staan om de hoek en dat betekent maar een ding: het is tijd voor cadeautjes. Of je nou jezelf wilt verwennen met iets nieuws of een vriendin een spannende verrassing gunt, nu is het de tijd om iets gezelligs te kopen. Met Black Friday om de hoek biedt EasyToys deze herfst enorm leuke acties aan, die je geheid warm houden tijdens de koude dagen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met EASYTOYS

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme