Aftellen maar! Laat de Kerstman zijn baard groeien met Famme’s aftelkalender voor kerst

December is natuurlijk een feestmaand: de Sint is weer in het land en niet veel later kunnen we ook de Kerstman verwelkomen. Gezellig samen zijn met de familie, cadeautjes onder de kerstboom, lekker eten: dat zijn toch wel de hoofdactiviteiten rondom Kerst.

Veel mensen – vooral de kinderen, maar wij van de redactie ook – kunnen vaak niet wachten tot de kerstdagen aanbreken. En daar zijn wij! Met een heuse aftelkalender voor kerst. Wij maken aftellen nét iets leuker met deze handige kerst-aftelkalender. Gratis en voor niets!

Gratis kerst-aftelkalender

Met deze printbare aftelkalender (in het roze of in het blauw) kun je op een leuke manier de dagen tot de kerstdagen aftellen. En dat doen we niet door af te strepen, maar door de baard van de Kerstman te laten groeien!

De Kerstman zijn baard laten groeien

Het enige wat je nodig hebt zijn watjes en een lijmstift. Kies je favoriete versie, download de aftelkalender (dit kun je het beste via de computer doen), druk af en hang hem op een strategische plek neer waar je kind iedere dag de dagen af kan strepen. De kalender telt in 25 dagen af naar eerste kerstdag: op 1 december kun je dus het beste beginnen met aftellen, zodat de Kerstman op eerste kerstdag een volle baard heeft. Aftellen tot de kerstdagen was nog nooit zo leuk!

Download hier gratis de kerst-aftelkalender

Je kunt de kerst-aftelkalender in het roze downloaden door hier te klikken. Voor de blauwe versie klik je hier. Dit kun je het beste via de computer doen. Print hem uit op A4 formaat en aftellen maar!

Vergeet je de Kerstman (met volle baard) niet te delen? Dat kan op ons Mamaforum of gebruik de hashtag #fammesaftelkalender op Facebook of Instagram.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Aftellen maar! Laat de Kerstman zijn baard groeien met Famme’s aftelkalender voor kerst
Sluiten