Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kids 7 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Aftellen maar! Famme’s printbare Sinterklaas-aftelkalender maakt dat net iets leuker

Chocoladeletters en pepernoten in de schappen in supermarkten, de dikke boeken van speelgoedwinkels liggen weer op de mat: het duurt niet lang meer of we kunnen weer aftellen tot Sinterklaas in het land komt.

Beginnen jouw kinderen ook al langzamerhand te peilen naar Sinterklaas? Kunnen ze niet wachten om éindelijk hun schoen te mogen zetten en dat verlanglijstje te maken? Dan maken wij aftellen nét iets leuker met deze handige Sinterklaas-aftelkalender. Gratis en voor niets!

Gratis Sinterklaas-aftelkalender

Met deze printbare aftelkalender (in het roze of in het blauw) kun je op een leuke manier de dagen tot pakjesavond aftellen. En dat doen we niet door af te strepen, maar door de baard van de Sint te laten groeien! Om het extra leuk te maken kan je kind ook nog vakjes inkleuren vanaf wanneer hij zijn schoen mag zetten, of wanneer de intocht is!

Sinterklaas zijn baard laten groeien

Het enige wat je nodig hebt zijn watjes en een lijmstift. Kies je favoriete versie, download de aftelkalender (dit kun je het beste via de computer doen), druk af en hang hem op een strategische plek neer waar je kind iedere dag de dagen af kan strepen. De kalender telt vanaf 25 dagen af naar pakjesavond: op 10 november kun je dus het beste beginnen met aftellen, zodat de Sint op pakjesavond een volle baard heeft. Aftellen tot Sinterklaasavond was nog nooit zo leuk!

sinterklaas-aftelkalender

Download hier gratis de Sinterklaas-aftelkalender

Je kunt de Sinterklaas-aftelkalender in het roze downloaden door  hier te klikken. Voor de blauwe versie klik hier . Je kunt hem het beste afdrukken op A4 formaat.

Vergeet je de Sinterklaas (met volle baard) niet te delen? Dat kan op ons Mamaforum of gebruik de hashtag #fammesaftelkalender op Facebook of Instagram.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Aftellen maar! Famme’s printbare Sinterklaas-aftelkalender maakt dat net iets leuker
Sluiten