Als je je voorneemt te gaan afvallen in 2018, lees dan eerst de tekst bij deze prachtige foto

Eén van de meest gemaakte goede voornemens voor het nieuwe jaar is gezonder leven, in de hoop wat kilo’s kwijt te raken. Maar voordat je jezelf vergelijkt met online influencers en fitness bloggers, en je hoopt dat je er in de zomer van 2018 net zo flawless bij loopt, lees dan de tekst van Riley Hemson bij haar prachtige foto.

Zelfacceptatie

Ze is geen fitness blogger, maar verpleegkundige. Ze heeft geen foto van zichzelf op internet gezet om te laten zien hoe strak ze in haar vel zit of om te laten zien hoe perfect haar lichaam eruitziet. Ze draagt alleen wat zwart ondergoed en een gloed van geluk en zelfacceptatie.

‘2017 was het jaar van zelfliefde’, schrijft ze. Dan blikt ze terug op wat 2017 voor haar betekende. ‘Wat begon als een missie om gewicht te verliezen, eindigde in een avontuur vol gezondheid, liefde en geluk. Ik ben me ervan bewust dat ik whack hippie shit uitkraam als ik dat zeg, maar dat maakt me niks uit. Als je van plan bent om je lichaam te veranderen in iets wat je bij anderen ziet, zul je nooit gelukkig zijn. HOU van jezelf en behandel je lichaam en geest met liefde’, begint ze haar tekst onder haar foto.

Liefde

‘Vul je leven met liefde, niet met haat. Dan zullen de andere puzzelstukjes op zijn plek vallen. Dit jaar heb ik geleerd hoe belangrijk dit is en het heeft mijn leven veranderd. Je zult er nooit uitzien als Tammy Hembrow, tenzij je Tammy Hembrow bent. Hoe hard je het ook probeert. Maar je kunt je beste jij worden. Je bent meer dan hoe je eruitziet. Het gaat erom hoe je anderen behandelt, hoe je lacht, de manier waarop je anderen aan het lachen maakt, hoe je huilt en hoe je uit je plaat gaat op de dansvloer’, gaat Riley verder.

LEES OOK: Deze jonge moeder reageert briljant op body shaming in het zwembad

Trots

‘Er is zoveel meer, onthoud dat. Dit jaar heb ik mijn diploma als verpleegkundige gehaald, daar ben ik trots op. Ik ben ook trots op hoe ik naar het leven kijk. Wees altijd positief’, schrijft ze. Ze sluit haar bericht af met een vraag aan haar volgers: ‘Noem in een reactie één ding uit 2017 waar je trots op bent’.

Haar foto plus bericht hebben heel wat teweeg gebracht, want meer dan 12 duizend mensen hebben hem geliket en meer dan 200 mensen reageerden erop.Blogster geeft een eerlijk kijkje achter de schermen tijdens het maken van een selfie

Instagram Riley Hemson

Reageer op artikel:
Als je je voorneemt te gaan afvallen in 2018, lees dan eerst de tekst bij deze prachtige foto
Sluiten