Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kids 16 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Ah! Agente vangt geschrokken baby van 10 maanden na een ongeluk op

Een aanrijding op de A15 zorgde ervoor dat agenten meteen ter plekke waren: een kop-staartbotsing met drie auto’s. In één van die auto’s zat een baby van tien maanden oud.

Een agente heeft de baby getroost door hem op schoot te nemen na het ongeluk op de brancard. Door filmpjes van de Teletubbies te laten zien werd de kleine weer rustig.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Een collega van de vrouw zet het verhaal met een foto op LinkedIn. Hij schrijft dat de kleine ontroostbaar was, maar gelukkig geen verwondingen had. Voor controle moest hij toch nog even naar het ziekenhuis, maar omdat zijn moeder niet mee kon (zij was zelf gewond), besloot de agente het kind op schoot te nemen. ‘Het moederinstinct in onze collega zorgde ervoor dat ze besloot om zelf samen met de baby op haar schoot in de brancard te gaan liggen en het kind te sussen door Teletubbies-video’s te laten zien.’ Hij sluit af met de mooie woorden: ‘Een mooier voorbeeld van waakzaam en dienstbaar zijn bestaat er niet! De moeder en baby maken het inmiddels allebei goed.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Ah! Agente vangt geschrokken baby van 10 maanden na een ongeluk op
Sluiten