Susan Dalstra
Susan Dalstra Kinderen 7 mrt 2018
Leestijd: 4 minuten

Hartverscheurend: ouders verliezen zoontje Alby (3) nadat hij stikt in een stuiterbal

Het gezin van Anna Davis verkeert in diepe rouw: een paar dagen voor zijn vierde verjaardag stikte haar zoontje Alby in een stuiterbal. 

Luchtpijp

Terwijl Alby met de stuiterbal speelde, raakte het speelgoed vast in zijn luchtpijp en kreeg hij geen adem meer. Moeder Anna deed er alles aan om hem te redden, maar het was allemaal tevergeefs. Het jongetje stierf afgelopen maandag in haar armen.

Anna richt zichzelf tot Instagram om te delen wat er precies gebeurde nadat ze merkte dat er veel broodje aap-verhaalden circuleerden. ‘Natuurlijk heb ik geprobeerd onze prachtige jongen te redden. Ik zat een paar meter bij hem vandaan toen het gebeurde en was binnen een paar seconden naast hem.’ Ze deelt een foto van de bal, die niet groter is dan een muntstuk en vertelt dat op de verpakking staat dat het speelgoed niet geschikt is voor kinderen jonger dan drie jaar. Alby zou een paar dagen na zijn overlijden vier zijn geworden.

Niets dan liefde

Op de dag van zijn verjaardag plaatste Anna een prachtige foto van het jongetje. ‘Lieve Alby, ondanks dat je vandaag niet bij ons bent, vieren en eren we je vierde zonnestraal-reis. Onze armen verlangen naar de duizenden knuffels die we nog hadden te geven, onze oren missen jouw lach die tegen de muren van het huis weerkaatste en onze harten zijn gebroken om de miljoenen herinneringen die we nooit meer kunnen maken. Samen met de rest van de wereld huilen we, en troosten we ons met de gedachte dat je in je bijna vier jaar tellende leven niets anders dan liefde hebt gekend.’

Gouden jongen

De familie wordt wereldwijd overspoeld met steunbetuigingen. ‘We danken jullie uit de grond van ons hart voor alle liefde en sympathie die jullie zo barmhartig hebben getoond. Wetende dat mede-papa’s en -mama’s ons gezin omcirkelen, meedelen in rouw en hun kinderen wat steviger vasthouden, troost ons enorm. Onze gouden jongen leeft voort in ons allen.’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Parents

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme