Bij deze supermarkt koop je betaalbare carnaval onesies voor je kind

Praat je kind nergens anders meer over dan over carnaval en hoor je steeds: ‘ma-haaaam, wanneer gaan we naar de verkleedwinkel?’ Dan is er nu goed nieuws. Supermarktketen Aldi verkoopt namelijk carnaval onesies. En nog leuker: de pakken zijn hartstikke betaalbaar.

Carnaval onesies

Staat het vinden van een geschikte carnavalsoutfit voor je kind nog op je nog te doen-lijstje? Dan kun je die deze week eenvoudig afvinken. Vanaf 29 januari vind je namelijk carnaval onesies in de schappen bij Aldi. Wil je zoon graag als Batman door het leven? Of je dochter als meisjes superheld? Dan weet je waar je deze week boodschappen moet doen.

LEES OOK: Brabants ziekenhuis verwelkomt carnavalsbaby’s in stijl

aldi carnaval onesies

Wat kost het?

Heeft Aldi je interesse gewekt met deze carnaval onesies? Ren dan snel naar de winkel. Daar vind je de pakken nu voor 9,99 euro. Koopje, toch? Ze zijn verkrijgbaar in maat 98/104, 110/116 en 122/128. Tip: wees er op tijd bij als je je kind graag in de onesie ziet. Wie weet vliegen ze de winkel uit.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bij deze supermarkt koop je betaalbare carnaval onesies voor je kind
Sluiten