Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 25 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Kun je wel wat tuinplanten gebruiken? Bij Aldi liggen deze 4 tuinplanten in de schappen

Voor wie het nog niet weet: bij Aldi vind je de leukste planten voor een prikkie. Ook deze week kun je er nieuwe groene vrienden vinden. En niet zomaar planten, deze week zijn er allerlei planten te vinden voor in de tuin. Zo tover je jouw tuin weer om tot een heerlijk plekkie waar je weer volop van kunt genieten.

Alle planten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 25 april.

Tuinplanten bij Aldi

Hortensia’s, Dipladenia’s, Lavendel én Oleander: de keuze wat betreft tuinplanten is reuze deze week bij Aldi. Het is wel belangrijk dat je goed kijkt naar wat de plant nodig heeft, de ene tuinplant heeft bijvoorbeeld een zonnige, maar beschutte plek nodig, daar moet wel ruimte voor zijn in je tuin.

tuinplanten-aldi

Oleander

De Oleander wordt net als wij zelf heel vrolijk van de zon. Sterker nog, hij kan niet tegen vorst. Deze plant staat dan ook het liefst opeen zonnige, beschutte plek. Deze bloeiende Oleander is te koop in potmaat 17 en heeft een hoogte van 50 – 65 cm. Je kunt hem scoren bij Aldi voor €5,99.

aldi-tuinplant

Lavendel

Ben je ook fan van Lavendel? Bij Aldi zijn ze verkrijgbaar in twee verschillende potmaten. Lavendel in potmaat 10,5 haal je in huis voor maar €1,99 per pot, de grotere potmaat (17) kost €2,99. Je moet Lavendel twee keer per week water geven én regelmatig snoeien, dan heb je het mooiste resultaat.

aldi-tuinplant

Dipladenia

Het leuke aan de Dipladenia is dat je hem zowel als klim- of hangplant kunt gebruiken. Het is vooral belangrijk dat de plant genoeg ruimte krijgt, want de stengels kunnen – mits het voldoende ruimte heeft en goed verzorgd wordt – tot wel 4,5 meter lang worden. Geef de plant het liefst één keer per week een scheutje water. Deze tuinplant kost €4,89 en heeft potmaat 14.

tuinplant-aldi

Hortensia

De Hortensia is misschien wel de favoriet onder de tuinplanten voor veel mensen. De plant doet het goed op het balkon, terras, de patio of de tuin. De Hortensia’s bij Aldi zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: wit, lila, lichtroze en fel roze. De plant is verkrijgbaar in potmaat 23 en kost €5,99.

Psst, heb je deze aanbieding al gezien? Deze fietskar is bij Lidl in de aanbieding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Kun je wel wat tuinplanten gebruiken? Bij Aldi liggen deze 4 tuinplanten in de schappen
Sluiten