Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Kids 15 nov 2018

Te lief! De vierjarige Alena doet een oproep aan K3 voor haar lotgenoten

Alena van vier jaar uit Hengelo doet een hartverwarmende oproep aan K3 voor haar lotgenoten in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Groningen.

Het meisje denkt niet aan haarzelf, maar aan haar vriendinnetjes. De wens van Alena: een bezoek van K3 aan haar lotgenootjes in het ziekenhuis.

De grootste fan

Als grote fan van K3 kwam een droom uit voor Alena, ze mocht naar een concert van de meidengroep. Waar dit voor sommige jonge meiden vanzelfsprekend klinkt, was dat voor haar niet geval, gezien haar opname in het centrum voor kinderoncologie in Groningen. Toch kreeg ze toestemming van verpleegkundigen.

Müǵda Rikkerink, de moeder van Alena, schrijft op Facebook dat Alena een hart van goud heeft. Ze wilde de dames van K3 vragen of ze alsjeblieft aan het Prinses Maxima Centrum een bezoekje konden brengen voor de kinderen die ziek in bed lagen en niet naar het concert konden komen. Ze stond helaas te ver weg om het te kunnen vragen, maar in de auto terug kon de kleine meid aan niks anders denken. Ze heeft het briefje achter gelaten en hoopt dat K3 het gelezen heeft.

Wens

Wij hopen dat haar wens uit mag komen! Het AD vertelt dat Studio100 laat weten dat K3 het bericht van Alena heeft ontvangen en er contact is opgenomen om te kijken wat ze kunnen betekenen.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Te lief! De vierjarige Alena doet een oproep aan K3 voor haar lotgenoten
Sluiten