Rachelle Weiler
Rachelle Weiler Gezondheid 29 mei 2019

Dé dieethype van dit moment: je lichaam contouren met Alizonne therapie!

Hoe werkt Alizonne therapie?

Het Alizonne dieet wordt door de bedenkers van het dieet ook vaak therapie genoemd. Dit komt omdat het dieet uit veel meer bestaat dan alleen controle over je voedselinname. Naast een op maat gemaakt dieet, waarin het drinken van eiwitshakes met hoge voedingswaarden leidend zijn, onderga je ook de volgende therapieën:

  • Een (niet-chirurgische) behandeling van het onderhuidse vetweefsels met ultrasonore trillingen en radiofrequentie behandelingen. Deze worden hierdoor als het ware ‘losser’ gemaakt, waardoor je lichaam sneller een wenselijke vorm aanneemt.
  • Bindweefselmassages voor een verbeterde doorbloeding van de huid, afvoer van vloeistoffen en vet via je lymfeklieren, inkrimpen van huidverslapping, afbraak van cellulitis en contourverbetering.
  • Een specialistisch persoonlijk dieet op basis van voedselsupplementen van aminozuren.
  • Regelmatige en no-nonsense 1 op 1 follow up met je behandeld arts. Je progressie wordt door je arts precies bijgehouden en desgewenst aangepast om het vooraf vastgestelde doel te behalen.

Er zijn ook mensen die geloven dat je je dieet moet afstemmen op je bloedgroep. Check in dit artikel wat je op basis van jouw bloedgroep het beste wel en niet kan eten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dé dieethype van dit moment: je lichaam contouren met Alizonne therapie!
Sluiten