Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 16 jun 2016

Alle moeders van tweelingen shoppen vanaf nu bij deze Jumbo

Wie vraagt, krijgt soms wat. Dat moet Daisy Bosch, moeder van tweeling Xam en Zoë, gedacht hebben. Via de speciale Facebookpagina voor tweelingen kreeg ze de tip om een tweeling boodschappen karretje aan te vragen. En daar was Jumbo manager Olivier Struijk uit Glanerburg (Overijssel) wel voor in.

Daisy Bosch is moeder van tweeling Xam en Zoë en neemt ze altijd mee naar de Jumbo, vertelt ze aan EditieNL. Wij kunnen ons er alles bij voorstellen dat het een enorme uitdaging is om met een tweeling te gaan shoppen. In één winkelwagentje gaat natuurlijk niet en als je flink wat luiers hebt in te slaan wil je natuurlijk niet met een eigen wagen en een boodschappenkar zeulen.

De tweelingkar

Daisy vertelt verder dat ze de kinderen weleens los in de wagen zet, maar dat de laatste keer zoonlief aan de bosui begon te knagen. Hoogste tijd om een tweelingkar aan te vragen. Daisy is lid van de besloten Facebookpagina ‘tweeling ouders’ waar ze dus deze tip kreeg. Op dit moment wordt het bericht getagd bij andere tweelingouders die ook baat zouden kunnen hebben bij een dubbelkar in hun super.

De bedrijfsleider Olivier Struijk van de Jumbo Glanerbrug is in zijn nopjes. Hij vertelt aan EditieNL dat het hem wel klantvriendelijk leek om aan het verzoek van Daisy te voldoen. Dat het bericht met de kar viraal zou gaan had hij absoluut niet zien aankomen.

Jaloers

Ik kijk met groot plezier en lichte jaloezie naar het plaatje en denk terug aan de tijd dat ik met een dreumes en een peutertje, die dicht op elkaar zitten in leeftijd, ook aan het hanessen was in de supermarkt. En dan had ik ook nog een kleuter aan mijn arm.

Goeie actie van Jumbo (Glanerburg). Wij hopen dat er meer filialen volgen!

Reageer op artikel:
Alle moeders van tweelingen shoppen vanaf nu bij deze Jumbo
Sluiten