Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Kids 30 jun 2017

Alleenstaande moeder mist les, krijgt een hartverwarmend mailtje van haar lerares

Morgan King (21) is een alleenstaande moeder die nog studeert. Wanneer ze geen oppas kan vinden voor haar dochtertje Korbyn, stuurt ze een bericht naar de docent om te laten weten dat ze hierdoor niet naar de les kan. Ze krijgt een hartverwarmend mailtje terug.

Haar lerares Sally B Hunton, zelf ook moeder, schrijft onder meer terug: ‘We vroegen ons al af waar je was, je mag alsnog je opdracht inleveren. Voel je vrij om Korbin mee te nemen naar de les als het niet lukt om een oppas te vinden. Ik zou het fantastisch vinden om haar vast te houden, zodat jij aantekeningen kan maken. Ik meen het, neem haar gewoon mee. Laat het maar weten als ik je nog met andere manieren kan helpen!’

LEES OOK: Deze 7 alleenstaande moeders doen een boekje open over de voordelen van single moederschap

Positieve reacties

De mail van lerares Sally krijgt veel mooie reacties op Twitter, vooral van andere moeders die zich ook herinneren dat een leraar hetzelfde voor hen deed. Tikvah schrijft: ‘Ik ben dankbaar voor elke leraar die het toestond dat ik mijn kinderen meenam naar de les. Doordat ik kon blijven leren, heb ik een toekomst kunnen opbouwen.’ Alexandria Seaborne: ‘Dat is geweldig, ik moest mijn zoon ook meenemen naar de les dus schaam je niet om haar aanbod aan te nemen.’ Allison Ivy schrijft:’Jouw docent verdient een medaille en jij trouwens ook omdat je doorzet met je studie.’

Fatsoenlijk

Het bericht gaat hartstikke viral en de positieve reacties zorgen ervoor dat lerares weer een mailtje stuurt naar Morgan. Ook deze heeft een mooie boodschap. ‘Ik kan niet geloven dat we nu beroemd zijn op Twitter en zoveel mooie reacties ontvangen. Het lijkt mij niet meer dan fatsoenlijk om Korbin ook uit te nodigen in de klas.’

Je houdt het niet droog, zo prachtig: dit is het moederschap in 120 seconden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Twitter Morgan King

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Alleenstaande moeder mist les, krijgt een hartverwarmend mailtje van haar lerares
Sluiten