7 x de allerleukste foute kersttrui (met speciale rol dit jaar voor de hond)

Toen Bridget Jones Marc Darcy op het kerstfeest van haar ouders zag in een gebreide trui met een gigantisch hert, was het liefde op het eerste gezicht. Dat had waarschijnlijk meer te maken met zijn trouwe hondenogen dan met die foeilelijke trui, maar toch: dankzij die Darcy is de foute kersttrui in december niet meer weg te denken. 

Foute kersttrui

Voor de foute kersttrui geldt over het algemeen: hij kan niet fout en origineel genoeg. Voor merken is het ieder jaar weer een uitdaging om met de opvallendste kersttrui op de proppen te komen en we moeten zeggen; ze hebben weer enorm hun best gedaan… We selecteerden in willekeurige volgorde onze favorieten. In welke zien we jou dit jaar stralen?

1. Voor de hele familie

Aldi steekt het hele gezin dit jaar in matchende kersttruien. Zelfs aan de hond is gedacht met een bijpassend breisel. Vreselijk cheesy natuurlijk, maar daarom des te leuker.

Voor volwassen kost ‘ie een schamele 9 euro, voor kinderen 6,75 euro en voor de trouwe viervoeter 4,50 euro.

2. Hema denkt aan de hond

Niet alleen Aldi denkt aan de viervoeters; Hema tovert hondjes dit feestseizoen om tot een soort mini-rendiertjes. Nou zullen er altijd mensen zijn die dit zielig vinden, maar eerlijk gezegd zouden wij niets liever willen dan deze onesie in een grote mensen-maat…

Hema, 14 euro.

3. Voor alle Queen Bees

Als er een wereldster een eigen kersttruien-collectie moet lanceren, is het Beyoncé wel. En dat deed ze. Terwijl de fans totaal over the top exemplaren met glitter en songteksten verwachtten, deed Queen Bee precies het tegenovergestelde. Ze ontwierp de meest basic kersttrui die je kan bedenken met de tekst: ‘Beyoncé Holiday Sweater’. Maar goed dat het erop staat, want aan het design zie je verder niets feestelijks af. Zo droog, vinden wij dus geniaal.

Beyoncé kersttrui, 55 dollar (ongeveer 46 euro).

4. Ho, ho, ho!

Met gezellige roze bollen en een knipoog waarmee je geen aanstoot geeft omdat degene die er aanstoot aan zouden kúnnen nemen, waarschijnlijk geen benul heeft wat ermee bedoeld wordt. 😉

5. Voor de dramaqueens

Al balen we eigenlijk enorm dat deze heerlijke trui alleen in kindermaten verkrijgbaar is.

H&M, 14,99 euro.

6. Pizza vs. Santa

Pailletten en pizza: twee van onze lievelingsdingen herenigd in één trui, hoe mooi wil je het hebben? En als je het wat kerstiger wil veeg je de pailleten naar beneden en heb je gewoon een heel olijke kerstmuts op je borst.

H&M, 14,99 euro.

7. Voor jou en je bestie

Hoe knus: een kersttrui waar je samen met je beste vriendin in past. Dat wordt gegarandeerd een hilarische avond – zeker als de wijn er eenmaal goed in zit. Je kan hem ook delen met je geliefde, maar dan heb je het wel het risico dat de irritaties al zijn opgelopen voordat het gourmetstel goed en wel is opgewarmd.

Truffle Shuffle, 44 pond (zo’n 50 euro).

We zijn ook razend benieuwd naar jouw kersttrui. Deel hem met ons op Facebook!

Dit is de allerfoutste kersttrui voor moeders die borstvoeding geven

Reageer op artikel:
7 x de allerleukste foute kersttrui (met speciale rol dit jaar voor de hond)
Sluiten